"Au, od ovoga može da se rikne!": Voditeljka jutarnjeg na RTS-u u kupaćem izgleda brutalno

Ivana toliko dobro izgleda da bez problema može stati na crtu i svetskim top modelima

  • 11
Ivana Milenković Ivana Milenković, Printskrin: RTS

Voditeljka jutarnjeg programa na RTS-u, Ivana Milenković, toliko dobro izgleda u kupaćem kostimu, te da je njeno telo merilo šera - "eksplodirao" bi.

Ivana je trenuto na odmoru u Herceg Novom, gde uživa u vrelom danu na moru, a pokazala je i zašto važi za jednu od najlepših i najgodnijih voditeljki.

Lepa Ivana je pozirala na brodiću u kupaćem kostimu koji prati liniju tela i istče njenu savršnu figuru, ravan stoma, struk za poželeti, ali i dekolte.

Ona je mnoge ostavila bez teksta svojim izgledom koji ne možete primetiti na televiziji, gde je u veoma svedenom i smernom izdanju, no, sada je bukvalno "srušila" Instagram.

Ivana je dobila brojne komplimentena račun izgleda, a jasno je da toliko dobro izgleda da bez problema može stati na crtu i svetskim top modelima.

"Zgodnica", "Kakva si mačka", "Lepotica", "Morska sirena", "Božanstvena žena", "Au, od ovoga može da se rikne", "Neodoljiva žena", "Vau, savršena si", "Provokativno, a damski", "Ostao sam bez komentara, sve gori", "Ludilo kako žena izgleda", neki su od komentara.

Kako Ivana izgleda u kupaćem kostimu (1. fotografija), pogledajte u galeriji iznad, kao i još neka njena izdanja.

Video: Prelepa voditeljka RTS-a uživa u prirodi: Ivana pokazala kakav je susret imala usred šume

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA