Aleksandra Mladenović slagala da je raskinula sa Isakom? On ovaj korak nije podržao

- Isak ne želi da učestvuje u Aleksandrinim pričama o raskidu. Podržava njenu ideju, ali ne planira da se oglašava na tu temu, pa zato dosad nije potvrdio da su prekinuli vezu - rekao je izvor

  • 0
Aleksandra Mladenović i Isak Šabanović Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Pevačica Aleksandra Mladenović navodno je slagala da je raskinula sa Isakom Šabanovićem, a razlog je navodno pritisak javnosti. 

Naime, Aleksandra se pojavila se sinoć u javnosti i okupljenim pripadnicima sedme sile rekla da više nije u vezi sa Isakom, međutim istina je malo drugačija.

- Aleksandra je juče pred svim novinarima rekla da je raskinula romansu sa Isakom, ali to nije istina. Oni su trpeli mnoge pritiske javnosti, čak nisu ni želeli da pričaju da su u vezi dok ih kamere nedavno nisu uhvatile zajedno u Beogradu.

- Zbog toga su se dogovorili da kažu da su raskinuli, u nadi da će moći normalnije da funkcionišu - rekao je izvor za Blic i dodao da Iska ne želi da učestvuje u pričama o raskidu, te se na ovu temu neće oglašavati:

- Isak ne želi da učestvuje u Aleksandrinim pričama o raskidu. Podržava njenu ideju, ali ne planira da se oglašava na tu temu, pa zato dosad nije potvrdio da su prekinuli vezu. Pustiće da se prašina slegne, pa će posle nekog vremena videti da li će govoriti o njihovom odnosu i na koji način.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA