Pobednici Zvezda Granda kojih nema ni na mapi: Zasijali u takmičenju, ali im se slava brzo ugasila

Ovo takmičenje je mnogim kandidatima otvorilo put ka zvezdama, dok neki od njih nisu uspeli da iskoriste svojih pet "minuta slave"

  • 6
Zvezde Granda, Dušan Svilar, Darko Martinović, Ibro Bublin, Mahir Mulalić Foto-montaža: Nikola Tomić, Milena Đorđević, Marko Jovanović

Polufinalno veče Zvezda Granda održaće se u petak 24. juna dok će se za tron ovog talent šoua kandidati boriti već narednog dana 25. juna 2022. godine.

Ovo takmičenje je mnogim kandidatima otvorilo put ka zvezdama, dok neki od njih nisu uspeli da iskoriste svojih pet "minuta slave".

Radmila Manojlović, Milica Pavlović, Darko Lazić, samo su neka od imena kojima su Zvezde Granda pomogle da naprave velike karijere. 

Međutim, postoje i oni koji su poneli laskavu titulu "Zvezde Granda", ali do sada nisu napravili veliku karijeru.

Darko Martinović 

Darko je u takmičenju Zvezde Granda pobedio u šestoj sezoni. On se za tron borio sa Aleksom Radenkovićem od koga je dobio više glasova publike.

Nakon pobede nestao je sa muzičke scene neko vreme. Zanimljivo je dodati da su upravo sa Martinovićem u grupi bile Milica Pavlović, Andreana ČekićNadica Ademov koje su napravile velike karijere.

Dušan Svilar 

Pobednik treće sezone Zvezde Granda bio je Dušan Svilar koji je stekao simpatije brojne publike.Dušan je nakon ovog takmičenja u nekoliko navrata konkurisao za predstavnika Srbije na Evroviziji, ali u tome nije uspeo.

Osim toga, odlučio je da se posveti drugoj vrsti muzike, te je upisao solo pevanje i nastavio da peva, ali mimo kamera.

Stefan Petrušić

Pobednik pete sezone ovog takmičenja bio je Stefan Petrušić. U superfinalu pobedio je Ivanu Pavković koja je zauzela drugo mesto.

Nekoliko godina kasnije, Stefan se našao u ulozi voditelja ovog takmičenja, ali se u pevačkim vodama više nije istakao.

Riste Risteski

Pobednik dvanaeste sezone bio je kandidat iz Makedonije Riste Risteski. On se u završnici borio sa Arminom Dedićem od koga je imao nekoliko hiljada glasova više.

Riste je tokom takmičenja dobio brojne komplimente i žiri ga je karakterisao kao naslednika čuvenog Tošeta Proeskog, međutim, Risteski nije ni započeo karijeru, a kamoli dostigao predviđanja.

Mahir Mulalić

Pobednik poslednje sezone je Mahir Mulalić koji je bio pod mentorskom palicom Marije Šerifović.

Mahir je nedugo nakon završetka takmičenja imao peh. Naime, on je izgubio statuu Zvezde Granda koju je dobio prilikom proglašenja.

Takođe, izdao je singl kojim je trebalo da započne veliku karijeru, ali je prošao nezapaženo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo kažem

    22. jun 2022 | 19:38

    Dušan Svilar je dečko za primer.

  • Ema

    22. jun 2022 | 12:20

    Od ovih pobednika koje ste ovde spomenuli,za vecinu njih nikad cula.

  • Nikola

    22. jun 2022 | 13:21

    Pa i Bane Mojicevic prvi pobednik Gde je sad samo dve pesme snimijo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA