Velike romanse koje su se završile neslavno: Ovo su sve propale ljubavi Zvezda Granda

Neke nisu dugo potrajale, dok su pojedine krunisane brakom i traju već godinama

  • 2
Dueti Prinskrin: Youtube/ Rada Manojlovic, Tv Pink, ATA Images

Popularni muzički šou "Zvezde Granda" iznedrio je mnoge pevače u velika estradna imena, a između nekih rodile su se i prave ljubavi.

Ipak, neke i nisu dugo potrajale, dok su pojedine krunisane brakom i traju već godinama.

Kao bomba odjeknula je vest da Isak Šabanović i Aleksandra Mladenović više nisu zajedno.

- Tačno je, raskinuli smo. Bilo je prelepo dok je trajalo... Aleksandra je sjajna devojka i ostaćemo prijatelji. Ipak, shvatili smo da smo različiti i da je najbolje da svako krene svojim putem. Rastali smo se bez zle krvi i imam lepo sećanje na našu ljubav. Sada sam potpuno posvećen poslu i nastupima i da spremam novu pejsmu - rekao je Isak koji je tri meseca bio u vezi sa koleginicom.

Oni nisu prvi pevački par koji je stavio tačku na vezu. Naime, na iznenađenje mnogih, 2008. godine u vezu su uplovili Rada Manojlović i Milan Stanković, koja je potrajala oko četiri godine.

Turbulentan period ostavili su iza sebe, a nakon raskida ostali u dobrim odnosima.

Kažu da prva ljubav zaborava nema, a kako je Rada nedavno raskinula sa Harisom Berkovićem, krenule su glasine da je obnovila ljubav sa Milanom.

Međutim, nema svaka priča srećan kraj. Ljubav koja je doživela krah je upravo bila ona između Milene ĆeranićNemanje Stevanovića. Njihovu romansu koja nije dugo potrajala obeležile su mnoge svađe tokom učešća u rijalitiju "Farma", te su nakon izasla odlučili da stave tačku na svoj odnos i svako krene svojim putem.

Aleksandra Prijović i Ljuba Perućica takođe su nakon takmičenja uplovili u ljubavni odnos, ali su nakon dve godine veze odlučili da se raziđu, kako su tada rekli oni su ostali u korektnim odnosima i svako je krenuo na svoju stranu.

Nekome prava, a nekome prva ljubav desila se baš na Grandovoj sceni. Prvi dečko Milice Todorović bio je njen kolega Nenad Jovanović, sa kojim se takmičila u drugoj sezoni "Zvezda Granda".

Nakon što su se razišli, pevačica je novu sreću pronašla u zagrljaju Radeta Kovačevića, inače brata popularnog pevača Saše Kovačevića.

Svi se sećaju ljubavi između Ane Sević i Darka Lazića koji imaju ćerku Lorenu. Iako je nakon razvoda svako otišao na svoju stranu, ovaj bivši par često su pratili bombastični novinski natpisi kada je reč o njihovom odnosu.

Još jedna ljubav koja se izrodila na Grandovoj sceni, a neslavno završila je ljubav između Tanje Savić i Darka Filipovića.

Naime, Tanja i Darko bili su u vezi 2005. godine tokom takmičenja za "Zvezde Granda". Burnu vezu prekinuli su nakon nekoliko meseci jer Filipović navodno nije mogao da toleriše njenu ljubomoru. Posle raskida nisu ostali u korektnim odnosima, pisali su mediji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neli

    21. jun 2022 | 12:43

    Sve džabalebaroši. Glup narod ih izdržava. U fabriku bi ja vas pa da vidite kako se zaradjuje za hleb.

  • Halo bre

    21. jun 2022 | 14:44

    Pa pokazite mi jednog Intelektualca medju Tim vasarskim pevacima i pevacicama. Skine se u gace i odma je kod Sasu popovica zvezda, koja je bre to masa sa nepismenim pevaljkama i ovim drekavcima. To se samo jos kod nas slusa jer smo mi jedina seljacka zemlja ostali u nasem kraju. Silikonke i silikonci kao Keba. 🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA