Tamara Đurić neprepoznatljiva: Nakon objave na Instagramu, mnogi su zabrinuti za zdravlje starlete

Mnogi su posumnjali da je u pitanju fotošop koji starleta neretko koristi

  • 8

Starleta Tamara Đurić često privlači pažnju svojim izgledom, međutim sada je zbog svoje objave na Instagramu na meti negativnih komentara jer kako neki navode izgleda anoreksično.

Naime, Tamara je objavila video u kom pokazuje kako izgleda u kupaćem kostimu, pa iako je htela da se pohvali preplanulim i zategnutim telom, mnogi su primetili da je starleta stvarno premršava.

Mnogi su posumnjali da je u pitanju fotošop koji starleta neretko koristi, i zbog kog takođe dobija osudu javnosti, ali u svakom slučaju većina se složila da izgleda potpuno nezdravo.

"Ma svaka tebi čast devojko, ali noge ti izgledaju kao bolesna baba iz Kenije", "Koji skelet, ne uvijaj se previše da ti se ne polome kukovi", "Katastrofa, nekad si bila toliko lepa i zgodna, šta napravi sada od sebe", "Da li je bolesna, šta se dešava?", ređaju se komentari na društvenim mrežama.

Podsetimo, starleta je nedavno operisala nos u Turskoj, ali ta intervencija nije ispala dobro pa su mnogi njen izgled upoređivali sa Majklom Džeksonom.

Inače, Tamara je nedavno otkrila da je imala 100 intervencija, a prva estetska operacija koju je imala bila je operacija grudi i to sa samo 18 godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сандра

    22. jun 2022 | 07:18

    Никад ми није била лепа а ни згодна.Сад је баш претерала.Дала толике паре за операције и опет ништа.

  • Cvrle

    22. jun 2022 | 07:16

    Auuu,sta je ovo???? Biti ovoliko mrsav,uopste nije normalno.Strasnoooo.

  • nibrS

    22. jun 2022 | 07:25

    Evo, živ nisam...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA