Kemiš otkrio koliko mu je trajao najduži intimni odnos, Zorica ga odmah poklopila: "To nije bilo sa mnom"

Znam kad se završilo, da je voditelj rekao:"Dobro jutro, Beograde" -rekao je Kemiš

  • 3
Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš Printskrin: Youtube/AmiG Show

Pevačica Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš govorili su o svojoj najvećoj intimi, a harmonikaš je u jednom trenutku šokirao i svoju suprugu priznanjem o tome koliko mu je trajao najduži intimni odnos.

Naime, Zorica i Kemiš gostovali su u "Amidži šou", a voditelj Ognjen Amidžić je bez ustezanja pitao harkomikaša koliko mu je trajao intimni odnos.

- Četiri sata i 25 minuta. Eh, mladost... Znam, bio je noćni program RTB... Znam kad se završilo, da je voditelj rekao:"Dobro jutro, Beograde" - prisetio se Kemiš što je nasmejalo sve u studiju, a Zorica Brunclik je izgledala iznenađeno i odmah je dobacila:

- Samo da znate, sa mnom to nije bilo! - rekla je Zorica i sve nasmejala.

Zorica je, takođe, govorila o svom i Kemišovom odnosu, a anegdotu koja se ticala njihove nedavne svađe rado je podelila sa gledaocima Pinka.

- Skoro je bila situacija, nešto sam ga iznervirala, mnogo sam ga iznervirala. Uvek sam ja ta koja se duri, a on mi kaže:"Hej, ja sam sad ljut, ja odlazim", uzima ključeve i ode. Nije prošao minut, vraća se sa fiksnim telefonom, pošto nema mobilni:"Evo ti telefon, ako ti treba nešto, da ti kupim" - nasmejala je Zorica sve u studiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA