≫ 

Jutjuber drži divlju životinju u stanu: Janko ne prestaje da šokira javnost, deli krevet sa lavom

Jankovi pratioci su oduševljeni, i nestrpljivo očekuju video u kom će moći nešto više da saznaju o Stefanovom novom cimerku

  • 0
Stefan Janković Janko Printskrin/Tiktok/stefan_jankovic

Jutjuber Stefan Janković (20) poznatiji kao Janko navikao je da šokira javnost svojim postupcima, pa je tako sada, za kućnog ljubimca kupio lava.

Naime, Janko je neko ko često svojim pratiocima priređuje šokantan kontent, pa je tako ovog puta pokazavši lava u jednom od svojih klipova izazvao mnogo pažnje.

Jutjuber je snimio kako hrani svog novog ljubimca kao i kako izgleda njihova svakodnevnica, a na osnovu njega prikupio je mnogo pregleda.

Jankovi pratioci su oduševljeni, i nestrpljivo očekuju video u kom će moći nešto više da saznaju o Stefanovom novom cimerku.

"Super što si kupio lava. Bravo Janko, najbolji si. Odličan video kralju", "Svaka čast Janko samo tako nastavi nadam se da ćeš ga zadržati i napraviti neko veliko igralište i dom za njega!", "Ne može baš svako da ima lava, samo posebni ljudi. Bravo Janko, čestitam", ređali su se komentari ispod njegovih objava.

@stefan_jankovic Kralj moj mali 🍼 #janko ♬ original sound - Janko💦

Video: Ovako izgleda lavić Simba koji je pre 2 meseca pronađen kod Budve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA