≫ 

"Više ne osećam glad": Vesna de Vinča jede po 10 trešanja sa košticama na dan, i ne planira da prestane

-Šveđani su utvrdili da treba prestati gladovati kada se opet pojavi osećaj gladi - izjavila je ona

  • 0
Vesna Jugović De Vinča Foto: Nikola Tomić

Novinarka, pisac kao i vlasnica modne agencije, Vesna de Vinča, odlučila je da ne jede ništa osim trešanja, a kako kaže, reč je o rigoroznom čišćenju organizma.

Naime, ona je početkom juna odlučila da započne čišćenje organizma, a tu odluku podelila je i sa svojim pratiocima na Instagram profilu. Svojim pratiocima otkrila je da je uspešno ušla u osmi dan gladovanja, a potom i zašto jede trešnje sa košticama.

- Bila sam na svadbi i popila sam kampari-đus, ali ništa nisam jela, iako je bilo divne hrane. Pila sam samo vodu sa liminom - rekla je Vesna.

Iako ne konzumira hranu, Vesna je otkrila zašto je pojela deset trešanja sa košticama.

- Pojela sam 10 trešanja sa košticama, što je jako važno. Kada su pitali Dalaj Lamu šta mu je cilj u životu, odgovorio je: 'glavni cilj je redovna stolica'. Po neki istraživanjima, najbolje bi bilo da se redovna stolica desi u pet ujutru. To je malo teže, ali posle buđenja treba imati stolicu, jer ona govori sve o telu - rekla je Vesna koja će se i dalje pridržavati ove rigorozne metode.

- Nastavljam sa vodom i limunom, još uvek nisam uključila žalfiju, ali to ću od sutra ujutu. Osećam se mnogo dobro, ali ne samo zbog stolice, već se intelektualno bolje osećam. Energija mi skače -  rekla je Vesna.

Vesna je desetog dana gladovanja sa svojim pratiocima podelila i kad treba prestati sa gladovanjem.

- Približavam se onom stanju koji će biti za 2-3-4 jednog unutrašnjog zanosa. Zanos je najređih i najlepših stanja u životu. Mislim da sam skroz izgubila osećanje gladi, malo kasno, ali dobro. Zašto je to važno? Važno je jer možete da nastavite da gladujete lagano - izjavila je ona pa dodala:

-Šveđani su utvrdili da treba prestati gladovati kada se opet pojavi osećaj gladi. Tada je ogranizam rekao "čist sam, sad možete da počneš da me prljaš", a kad gladovanje prestaje i kad se dobije idelana težina. Za sada sam skinula jedno četri kilograma, a do idealne težine treba da smršam sedam -  rekla je Vesna za Kurir.

Važno je napomenuti da se pre svake dijete, detoksikacije ili drastične promene ishrane konsultujte sa svojim lekarom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA