≫ 

Ovako izgleda vila Nikoline Pišek i pokojnog Vidoja: Nekretnina vredna 800.000 evra

Luksuzna vila ima oko 500 kvadrata

  • 2
Nikolina Pišek Ristović Foto: Nikola Tomić

Voditeljka Nikolina Pišek i njen pokojni suprug Vidoje Ristović gradili su kuću u Zagrebu gde su planirali da žive sa ćerkom Unom Sofijom.

Nikolina je svojevremeno na svom Instagram profilu pokazala kako izgleda nekretnika. Vila ima 500 kvadrata, a igradnja navodno košta 800.000 evra.

Voditeljka je govorila o adaptaciji kuće, kao i o selidbi, za koju se ona i njen suprug odučili, kako je rekla, zbog mirnije i jednostavnije sredine za vaspitanje i odgajanje deteta.

- Adaptacija dugo traje, toliko da sam već u neverici kako ću živeti kada završe radovi. Uglavnom, ono što drugi mrze ja obožavam. Ima li išta lepše nego stajati na gradilištu dok se stvara nešto novo i prekrasno. Svojoj sam kući pristupila dosta štreberski i ziheraški u fazi priprema - rekla je nedavno Nikolina Ristović za Story.hr i dodala:

- Kreativnosti ne nedostaje, imam sjajnu ekipu oko sebe i od početne ideje da samo malo osvežim ionako dobar prostor koji je potpuno logično i zdravo projektiran, dogodilo se da se dosta toga menja. Ide se na koncept pametne kuće koja će sama proizvoditi potrebnu energiju i razmišljati umesto mene. Divno, zar ne? Već ima toliko karaktera da joj moram dati neko ime.

- Zvuči suludo, ali ideja mi je da ne posedujem kosilicu, da biljke budu pomno odabrane i komplementarne pa da baštovan dođe jednom ili dvaput godišnje radi minimalnog orezivanja. Javiću vam jesam li u tome uspela - rekla je voditeljka tada i dodala:

- Odluka o preseljenju iz Beograda u Zagreb nije jednostavna, ali su se odlučili na život u Hrvatskoj jer je mirnija, manja i jednostavnija sredina za vaspitanje deteta i praćenje vanškolskih aktivnosti.

Video: Nikolina Pišek grca u suzama: Na sahrani muža Vidoja je pridržavaju da se ne sruši

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suzana

    24. jun 2022 | 19:14

    Ona je znala zašto se za njega udaje,ali on nije imao pojma zašto se sa njom ženi!

  • Joj

    24. jun 2022 | 18:37

    Pametnice! Lako li je biti mudar sa tudjim parama!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA