"On je super momak": Ceca prezadovoljna novim zetom, a ovo misli o Anastasijinoj selidbi

Ona mi je bila najveći oslonac i podrška u karijeri

  • 1
Anastasija Svetlana Ceca Ražnatović Nemanja Gudelj Foto-montaža: Telegraf.rs, MN Press Pixabay

Folk zvezda Ceca Ražnatović priznala je da je zadovoljna novim dečkom svoje ćerke Anastasije, pa prokomentarisala odnose u takmičenju "Zvezde Granda", a onda se osvrnula na smrt Marine Tucaković.

Ceca je nedavno upoznala fudbalera Nemanju Gudelju koji se zabavlja sa Anastasijom, pa je otkrila kako joj se dopada.

- On je super momak, kao i cela njegova porodica, Bogu hvala. Najbitnije mi je da je Anastasija srećna i svaki njen i Veljkov izbor maksimalno ću poštovati. Njihovi privatni životi su samo njihova stvar i ne volim da se mešam u to. Ni meni se drugi nisu mešali u izbore - priča pevačica i dodaje da ne bi imala ništa protiv da se njena ćerka preseli kod Gudelja u Španiju:

- Neka živi gde god hoće, šta ja imam s tim? Ona je odrasla, ima 24 godine, samu sebe izdržava. Nije ni Španija toliko daleko, svega nekoliko sati avionom od Beograda.

Prošlo je devet meseci od smrti Marine Tucaković, a pored toga što joj ona nedostaje kao prijatelj, Ceca ima problem i sa tesktovima, jer kako kaže, samo joj je ona pisala pesme na poseban način.

- Imam veliki problem, jer mi je ona bila najveći oslonac i podrška u karijeri. Pored toga što je pisala tekstove, Marina je stoprocentno učestvovala i u izboru pesama za moje albume. Tražim pesme, preslušavam materijale, ali su problem tekstovi. Sve što je ona pisala za mene bilo je posebno i svaka pesma je nosila neku poruku - kaže Ceca.

Folk diva sprema svoje takmičare Maju Milutinović i Alema Bajrovića za velikog finale "Zvezda Granda", koje se održava u subotu.

- Razumem takmičare koji su u grču i imaju tremu. I ja sam prolazila kroz to sve kada sam počinjala karijeru. Meni je prvi mentor bila majka, ona je ispravljala neke moje greškice. Sa pet godina sam stala na binu, sa deset počela da nastupam na lokalnim veseljima, nazivali su me "čudom od deteta". Sa 14 sam snimila prvi album, ostalo je istorija... Trenutno nemam vremena da snimam album jer stvaram neke nove zvezde - priča Ražnatovićeva. za Informer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Silvija

    24. jun 2022 | 11:31

    Nova moda kod Cece,sive pantalone prozirne i crni sorts,Kuca ides Lole

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA