≫ 

Indi optužila Teu da joj je ukrala scenario za spot, ona joj poručila "Meni te fore nisu potrebne"

- Jako čudna koincidencija - rekla je Indira

  • 2
Indi Aradinović, Tea Tairović Foto: Nikola Tomić, Marko Jovanović, Pixabay

Pevačica Indira Indi Aradinović priznala je da je imala ideju za sledeći spot, ali da ju je preduhitrila koleginica Tea Tairović.

Naime, kako kaže Indi, ona je u glavi već osmislila ceo scenario, a kad je videla spot koleginice Tee bila je veoma iznenađena.

- Ideje su čudo, ideje iscure... Jako čudna koincidencija da je Tea Tairović snimila spot koji sam ja zamislila i ispričala jednoj osobi, koja znam da nije prenela. Ideja o spotu gde su sve evropske zastave u pitanju. Dobro je odradila svoj deo posla. Očigledno da je popularna. Eto, dešava se da moje ideje neko ukrade - objasnila je Indira za Blic.

Na koleginicine reči, Tea nije ostala imuna, pa je kratko prokomentarisala njen optužbe.

- Moj album je slušan, što se da čuti na mojim nastupima, publika jednoglasno peva. Meni ovakve marketinške fore nisu potrebne - rekla je Tea za Informer.

Podsetimo, Indi je nedavno raskinula veridbu sa biznismenom iz Kopenhagena sa kojim je bila dve godine u vezi. Sada je, pred kamerama TV Pink progovorila o svom emotivnom životu.

- Pa nije baš da može svako da mi priđe i da me osvaja. Retko kad se desi da se zaljubim. Baš se teško zaljubljujem, ne može svako da me osvoji - rekla je Indi i dodala:

- A da bih bila sa nekim mora da mi se sviđa i da sam zaljubljena... Mora da me "radi", da ima neku hemiju, neku energiju... A one kombinacije na noć, dve, tri, par sati, nisam iz tog filma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    24. jun 2022 | 19:31

    Ma da Tea, tebi sigurno nisu potebne ovakve marketinške fore. Tebi je jedna marketinška fora sa dva mikrofona dobro plasirala na gore,pa sada svi pevaju u glas sa tobom. Pre toga si se mučila, ali baš.. Bravo za marketing..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA