Kakva emocija: Publika tri sata pevala uglas sa Sašom, pevač održao koncert za pamćenje

- Nemam reči kojima bih opisao ovu emiciju - izjavio je pevač

  • 0
Saša Matić

Privatna Arhiva

Pevač Saša Matić napravio je atmosferu za pamćenje kada je prethodne večeri održao koncert u Sloveniji u gradu Velenju, pred osam hiljada ljudi koji su stihijski pevali njegove pesme puna tri sata.

On je novim CD-om obeležio 20 godina uspešne karijere, a nema sumnje da je ljubav publike za njega samo veća i veća.

- Dobro veče draga publiko. Nemam reči kojima bih opisao ovu emiciju. Srećan sam kada osetim vašu energiju koja mi daje podsticaj da pevam još dugo dugo - rekao je Matić, a potom dodao:

- Ovo je veoma lep oseća i radujem me što je tako. Malo je tri sata za dobru zabavu kakvu mi znamo da napravio. Ovo je neprocenljiv osećaj i verujem da ću se uskoro ponovo vratiti - obratio se Saša nakon uspešnog koncerta publici.

Matić nastavlja promociju svog albuma “Dva života” na dugačkoj turneji koja obuhvata tri kontinenta. U septembru Sašu očekuje Američka i Kanadska turneja, nakon toga veliki koncert u Zagrebačkoj areni koji je zakazan za 21.10., a potom odlazi na Australijsku turneju.

Tokom leta odražaće brojne koncerte po Evropi, a na Balkanu će nastupati u nekoliko država. Ono čemu se mnogi raduju je koncert na Banjalučkom Kastelu 16.07. koji će biti održan zajedno sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели 𝘚𝘢𝘴𝘢 𝘔𝘢𝘵𝘪𝘤 (@sasamatic_official)

Video: Ples Ane Dabović i supruga Ilije uz Sašu Matića: On je njen anđeo čuvar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA