≫ 

Marija o napuštanju žirija Zvezda Granda: Pregovaramo, ali mene niko ne može da zameni

Pevačica je otkrila da ima favorite kojima ona nije mentor u takmičenju

  • 6

Pop zvezda Marija Šerifović pred početak finala Zvezda Granda otkrila je da li će i sledeće godine biti u žiriju muzičkog takmičenja.

Marija je istakla da je ime svog favorita napisala na paprić i da će pokazati šta je napisala tek kada finale bude završeno.

- Ja imam neke favorite koji nisu moji kandidati. Napisala sam na jednom papiriću sve će slikati kad se završi, ko je potencijalni pobednik - rekla je Marija za Telegraf Jetset.

- Moja potencijalna pobeda večeras nema nikakve veze sa tim da li ću napustiti "Zvezde Granda" - navela je i dodala da su pregovori za narednu sezonu u toku.

- Pregovori za narednu sezonu su u toku. Nemoguće je zameniti moje mesto. Niko nema karakter kao Marija Šerifović - zaključila je.

Podsetimo, u velikom finalu predstaviće se 16 kandidata i saznaćemo ko od njih je pobednik petnaeste sezone Zvezda Granda.

U finalu Zvezda Granda za pobedu boriće se: Nermin Hadžić, Sandra Mladenović, Mustafa Mehić, Velid Hondžić, Kenan Dervirević, Andrijana Petruševska, Srđan Stanić, Tamara Živković, Alem Bajramović, Meliha Imširović i Aleksandar Josifovsi, Maja Milutinović, Hanad Džehverović, Nikolina Đekanović, Željko Vukčević i Nenad Osmanović.

Pobedinka bira publika SMS glasovima.

Video: Saša Popović nema dilemu: Odmah vam kažem da Marija ostaje u žiriju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA