Sve o pobedniku ZG: Nermin peva od 11. godine, ima neobičan nadimak, a evo kakav odnos ima s Tašketom i Viki

Nermin je rekao da planira da nastavi saradnju sa Viki i Tašketom, te da će mu oni napraviti njegovu prvu pesmu

  • 22
Zvezde Granda, finale Nermin Handžić Foto: ATA Images

Juče je održano veliko finale muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a pobedu je, posle napetog glasanja, odneo Nermin Handžić, koji ima samo 19 godina.

Nermin se prvi put pojavio na televiziji sa samo 11 godina, kada se takmičio u "Nekim novim klincima", gde je oduševio sve svojim talentom.

Kandidat iz Bosne i Hercegovine preferira narodnu muziku, pa je tako za svog mentora izabrao Violetu Viki Miljković, koja radi u timu sa suprugom Tašketom. Nermin je nakon proglašenja pobednika progovorio o odnosu sa svojom mentorkom i istako kako mu je ona bila najveća podrška tokom takčenja, ali i da je i on nju bodrio, kada je to bilo potrebno.

Takođe, Nermin je rekao da planira da nastavi saradnju sa Viki i Tašketom, te da će mu oni napraviti njegovu prvu pesmu.

Na svom Instagram profilu, Handžić mahom kači fotografije iz "Zvezda Granda", ali i one sa svojim kolegama pevačima.

On na pomenutoj društvenoj mreži broji više od 13 hiljada pratilaca, a stvar koja je mnogima zapala za oko jeste njegov nadimak Nerko, koji do sada ne nosi nijedna javna ličnost na ovim prostorima.

Video: Nermin Handžić posle pobede u finalu Zvezda Granda: Evo koje reči mu je Viki uputila tokom večeri

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Geras

    26. jun 2022 | 12:24

    Moje lično mišljenje je da ovo takmičenje treba preseliti u Bosnu... Nema svrhe da ga ovde organizuju... Niti neko to prati... Niti neko glasa.... Mislim na Srbiju... I sad moze kandidat da bude vrhunski dobar i neće pobediti iz razloga jer nema ko da glasa za njega... To se u Srbiji ne gleda... Tako da je najbolje da presele tamo i neka se takmiče... Henani, Hanani, Dzenani, i koji vec

  • Markoni

    26. jun 2022 | 11:06

    Kandidat koji lepo peva, ali pobednik koga će brzo zaboraviti i koji se ne uklapa u današnje estradno nebo, jednostavno ova muzika, bilo to drago nekom ili ne, nema perspektivu i sve manje je slušanja, pobeda zahvaljujući angažovanosti Bosanaca tokom glasanja, i da je bilo koji pevač iz Bosne, protiv bilo koga ostao u Superginalu, opet bi pobedio, kao i godinama unazad, ali niko od njih nije postao prava Zvezda, uprkos zaista lepom pevanju kod mnogih. A još ako nekome pukne glas kod tek druge pesme kao pobedniku sinoć, pitanje je koliki je njegov pevački kapacitet. Ove godine realni pobednik, pevač sa perspektivom, prostorom za napredak i šlifom za Zvezdu, bio je upravo Josifovski što se sinoć videlo i momak koji je apsolutno zaslužio pobedu. Ta muzika koju on peva će trajati i uz takve nastupe i energiju kakvu on ima sigurno neće biti onih koji će zadremati i svakako će se uvek dopasti mlađoj publici, što se za ovogodišnjeg pobednika ne može reći. Josifovski, koji može da iznese mnoge interpretatore iz rok, pop muzike i ostalih pravaca kombinovanih sa ova dva najpoznatija muzička pravca. Legitimni naslednik Željka Bebeka, savršeno se uklapa u kalup Dragojevića, Georgijeva, nastupao već sa Divljim Jagodama, ovaj čovek može biti Zvezda i jedini pravi pobednik je Aleksandar Josifovski.

  • Izdajnici

    26. jun 2022 | 10:57

    Svaki put pobedi ko nije Srbin...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA