Posle Karleušinih vrelih fotografija iz kreveta, svima je jasan ovaj detalj iz njene spavaće sobe

Karleušu baš u ovom izdanju mnogi zamišljaju u spavaćoj sobi

  • 15
Jelena Karleuša

Foto: Instagram/karleusastar

 

Fotografije pop zvezde Jelene Karleuše iz kreveta, iz spavaće sobe, napravile su pometnju, ali i otkrile ono što su se mngi pitali godinama unazad.

Jelena nosi laskavu titulu "najbolje obučene žene" na javnoj sceni, a kao što je i sama ranije isticala, ona je češće bez odeće nego sa krpicama na sebi, o čemu svedoče i fotografije sa događaja, ali i iz spavaće sobe.

Dok pojedine žene spavaju u pižami, neke u provokativnim spavaćicama, Jelena je pokazala u kakvom izdanju ide u spavaću sobu, odnosno krevet.

Karleuša se jednom prilikom fotografisala u krevetu potpuno naga, dok je njeno telo prekrivao čaršav. Raščupana i snena, Jelenu, definitivno, u ovom izdanju svi i zamišljaju u spavaćoj sobi.

No, to nije sve, osm bez ičega na sebi, pevačicu smo mogli da vidimo u provokatinom vešu, crnom brushalteru i tangama kako se izležava na krevetu.

Kao što uvek iznenadi originalnim i provokativnim stajlinom, nema sumnje da se njene kombinacije za spavaću sobu mogu opisati istim epitetima.

Kako Jelena Karleuša izgleda u krevetu, u spavaćoj sobi, pogledajte u galeriji iznad.

Video: Zlatne gaćice, lanci, a zlatne oznake za dolar tek da pokriju bradavice: Jedva da se ne vide

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA