≫ 

Tea Tairović u hotelskoj sobi prigušila svetla i skinula odeću: Pogled se svima zaustavlja na istom mestu

Tairovićeva je pokazala zašto važi za jednu od najatraktivnijih i najpoželjnijih pevačica na javnoj sceni

  • 13
Tea Tairović

Printskrin/youtube/amigshow

 

Popularna pevačica Tea Tairović provokativnim kadrovima iz hotelske sobe raspalila je maštu mogima i pokazala kako izgleda u oskudnom izdanju.

Tea je prigušila svetla u hotelskoj sobi, skinula odeću sa sebe i obukla minijaturni bikini, pa se uslikala u nekoliko poza ispred ogromnog ogledala.

Pevčica je u prvi plan istakla viktku liniju, uzak struk, ali i bujne grudi, koje su mnogima privlačile pogled, koji se zaustavljao baš na tom mestu.

Tairovićeva je pokazala zašto važi za jednu od najatraktivnijih i najpoželjnijih pevačica na javnoj sceni, a ni rekacije na njen izgled nisu izostale.

"Goriš", "Bombetina", "Pevaš ili plivaš za vikend", "Savršena si", "Najjača riba na estradi", "Toliko dobro izgledaš da je greh kad si obučena više nego sada", "Ludilo", "Imamo kraljicu bikinija", "Žena mojih snova", neki su od komentara.

Tairovićeva je nizom provokativnih fotografija najavila predstojeće nastupe i poručila: "Spremam se za vikend", pa su mnogi iskoristili priliku da se je pohvale i potvrde dolazak na njen spektakl.

Kako izgleda Tea Tairović u bikiniju pogledajte galeriji iznad.

Video: Tei Tairović sevnulo međunožje tokom nastupa: Predubok izrez otkrio šta se krije ispod

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA