Kad najlepše ćerke srpskih zvezda pokažu atribute, sve "pršti": Ubitačna bikini izdanja poznatih lepotica

Predstavljamo vam najzgodnije naslednice poznatih ličnosti, čija atraktivna letnja izdanja ostavljaju bez daha

  • 6
Elena Kitić, Una Čolić, Đina Džinović, Anastasija Ražnatović, Zorana Šijan, Helena Topalović Foto: Instagram, Pixabay

Naslednici javnih ličnosti oduvek su privlačili pažnju medija i izazivali interesovanje, neretko podjednako kao i njihovi slavni roditelji.

Međutim, posebnu pažnju javnosti privlače lepotice koje svojim atraktivnim izgledom uglavnom izazivaju brojne lajkove i komentare na društvenim mrežama.

Predstavljamo vam naslednice velikih zvezda, koje u bikiniju apsolutno dominiraju.

Una Čolić, ćerka Zdravka Čolića 

Una Čolić, ćerka legendarnog Zdravka Čolića, veoma je aktivna na društvenim mrežama, a u poslednje vreme svojom pojavom i objavama privlači veliku pažnju u javnosti, te neretko završi u medijima, što ranije nije bio slučaj. Čolinu naslednicu smo tako imali priliku da vidimo u bikiniju a na fotografijama se primeti da je izrasla u pravu lepoticu.

Elena Kitić, ćerka Mileta Kitića

Elena je ćerka proslavljenog folkera, koja se već duže vreme bavi muzikom. Njena karijera ide uzlaznom putanjom, a u tome joj definitivno pomaže njen izgled. Kako mnogobrojni fanovi smatraju, Elena je jedna od najatraktivnijih pevačica na estradnom nebu.

Njene bikini fotografije na društvenoj mreži Instagramizazivaju posebnu pažnju jer je liniju dovela do savršenstva.

Anastasija Ražnatović, ćerka Cece Ražnatović

Ćerka najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija, od majke nije nasledila samo nestvarnu lepotu, već i raskošan talenat za pevanje. Anastasija je veoma mlada, ali je već dostigla ogromnu popularnost, a njene pesme omiljene su među mlađim generacijama. Ipak, kada Tasa okači "vrelu" fotku u bikiniju, Instagram doslovno "izgori".

Đina Džinović, ćerka Harisa Džinovića

Ćerka Harisa iMeline Džinović, Đina Džinović, posebno izaziva pažnju javnosti zbog atraktivnog i provokativnog izgleda. Neretko na društvenim mrežama postavlja fotografije i snimke u kupaćem kostimu, pa često dobija komentare da je zasenila majku po lepoti.

Helena Topalović, ćerka Milana Topalovića Topalka

Ćerka folk pevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović, neprestano privlači pažnju javnosti. Njen izgled ostavlja bez daha, a upravo zbog toga, ova lepotica na Instagramu broji preko 200.000 pratilaca.

Zorana Šijan, ćerka Goce Božinovske

Zorana Šijan mlađa je ćerka folk pevačice Goce Božinovske koju je dobila u braku sa pokojnim Zoranom Šijanom. Zorana nije poznata medijima, ali ono što je poznato jeste da Zorana izgleda perfektno.

Video: Anastasija, od sad samo ovakve bikinije da furaš: Pevačica ne grmi, nego seva na Ibici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA