Ovo vrelo, letnje izdanje svi su čekali: "Brutalni" kadrovi Dragane Kosjerine mame uzdahe

Dragana je pokazala zašto važi za jednu od nejlepših i najzgodnijih voditeljki

  • 3
Dragana Kosjerina Printskrin: RTS

Voditeljka RTS-a, Dragana Kosjerina uživa na letovanju sa verenikom, Bojanom Perduvom, odakle je podelila kadrove kojima je očarala sve.

Dragana je letnju pauzu na televiziji iskoristila za odmor, pa se sa svojim verenikom baškari na egzotičnoj destinaciji, a fotografijama je pokazala zašto važi za jednu od nejlepših i najzgodnijih voditeljki.

Kosjerina je pozirala u vrućem sortsu i pletenoj top bluzi sa rupicama, koja se providi, pa se ispod mogao videti gornji deo bikinija. Na licu nije imala ni trunku šminke, a svi su zapazili njenu prirodnu lepotu i ravan stomak na kom se naziru trbušnjaci.

Voditeljka je uživala i u šetnji, a za tu priliku nosila je lepršavu haljinicu sa dubokim šlicem i dekolteom, kao i velikim otvorom na stomaku. Svima je ovo Draganino izdanje mamilo uzdahe.

Dragana je pozirala i u gornjem delu bikinija, a dole je imala lepršavu suknjicu tako da su njene duge noge i vitka figura bile u prvom plan.

Nema sumnje da niko nije ostao imun na voditeljkina izdanja s putovanja, u izdanju u kom javnost nema priliku da je vidi na televiziji.

"Prelepa i prezgodna, a prirodna", "Igledaš kao boginja", "Lutkica", "Destinacija je raj za oči, ali i Dragana", "Butalno izgledaš", "Svi smo čekali Kosjerinu u kupaćem", "Savršena žena", neki su od komenatara.

Kako izgleda Dragana Kosjerina na letovanju pogledajte u galeriji iznad.

Video: Ovo je Dragana Kosjerina - bez trunke šminke: Pravo lice voditeljke koja važi za najlepšu u Srbiji

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA