Haris Džinović gradio impresivnu vilu 3 godine: Zavirite u 900m2 čistog luksuza

- Nisam zamišljao takvu kuću, zamišljao sam nešto sasvim drugačije - rekao je pevač

  • 29
Melina i Haris Džinović Foto: Nikola Tomić, youtube/paparazzo lov, Instagram/djinadzinovic

Pevač Haris Džinović je pre nekoliko godina kupio zemlju u luksuznom beogradskom kraju Senjak, gde je ubrzo počeo sa zidanjem veličanstvene porodične kuće u vrednosti od dva miliona evra.

S obzirom na to da kralj meraka godinama živi na relaciji Srbija-Pariz, u Beogradu je živeo u iznajmljenoj kući u Diplomatskom naselju na Banovom brdu. Kako bi svojoj deci obezbedio sopstveni krov nad glavom, pevač je nekoliko godina gradio impozantnu vilu od čak 900 kvadratnih metara u kojoj sada živi sa suprugom Melinom i ćerkom Đinom.

Kako se već pisalo, on je 2017. godine kupio plac koji je dugo birao, da bi potom angažovao najpoznatije agencije oko izgradnje. Sve vreme bilo je dosta nepredviđenih okolnosti koje su otežavale izvođenje radova, a jedan od tih je i situacija sa korona virusom, zbog čega je dosta toga kasnilo.

Nameštaj je uglavnom dovezen iz inostranstva po ukusu njegove supruge Meline, a velelepna kuća pored raskošniš prostorija kao što su dnevna soba, spavaće sobe, kunjinja i više kupatila takođe ima i teretanu, salu za proslave, spa centar, a u dvorištu je napravljen i bazen.

Nema sumnje da je bračni par uložio i poslednji atom energije u uređivanje svog doma da bi svaki detalj bio perfektan, ali je nekolicina ipak osudila pevača zato što gradi ogromnu vilu u poznim godinama.

- Bio sam totalno imun. Nije me iritiralo ni diralo. To je moja kuća, imam pravo da napravim kuću sa 70 godina. Ako za taj period nisam zaradio i zaslužio da imam kuću, ne znam šta onda…- izjavio je Haris jednom prilikom za medije, pa priznao da kuća nije onakva kakvu je zamišljao:

- Nisam zamišljao takvu kuću, zamišljao sam sasvim drugačije. Sticajem okolnosti je tako ispala i srećan sam i zadovoljan što jeste. Ja sam hteo nešto drugačije malo, ali ovo je bolje.

Đina Džinović, Melinina i Harisova mezimica, često obraduje svoje pratioce interesantim fotografijama, pa tako neretko podeli i po koji kutak iz svog doma.

Video: Raj u kom uživa ćerka Harisa Džinovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aki

    17. jul 2022 | 08:39

    Čudo nije pravio u Sarajevu????

  • Cubaka

    17. jul 2022 | 10:09

    Ne verujem da uspevaju da se nadju vise od jednom mesecno svo troje u toj kuci i to samo ako slucajno "nalete" jedan na drugog.

  • stojadin pavlovic cole

    17. jul 2022 | 09:02

    A sta je sa porezom kome vi placate porez a tolike kuce gradite . Koliko prijavljujete da zaradjujete??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA