≫ 

Isak Šabanović nakon raskida sa Aleksandrom: "Smršao sam šest kilograma, umem da patim…"

Pevač i Aleksandra raskinuli su nakon 4 meseca zabavljanja, a kako oni navode, trudili su se maksimalno da sačuvaju vezu u tajnosti

  • 4
Isak Šabanović i Aleksandra Mladenović Printskrin: TV PInk

Pevač Isak Šabanović nedavno je raskinuo emotivnu vezu sa koleginicom Aleksandrom Mladenović, a sada je priznao da je iscrpljen nakon svega.

Nakon što su Isak i Aleksandra rakinuli, oboje su kratko prokomenrarisali ljubavni krah navodeći kao razlog poslovne obaveze, kao i da su dva različita sveta, međutim mnogi sumnjaju da se tu dogodilo nešto više.

- Moram malo da se sklonim, idem sledeće nedelje u moju Crnu Goru. Malo mi je svega previše. Iscrpljen sam. Malo i ljubav, da, doprineo je i raskid ovome kako se osećam... Nenamerno sam skinuo šest kila. Umem da patim. Zamisli, umem... (smeh) - rekao je Isak.

- Aleksandra i ja smo stvarno ostali u dobrim odnosima. Nema ništa od pomirenja. Ostalo je da odemo na kafu, da stavimo tačku na sve to - izjavio je pevač za Blic pa dodao:

- Mislim da bi više trajalo sve da se nije saznalo za nas, duže bi bili zajedno.

Podsetimo, pevač i Aleksandra raskinuli su nakon 4 meseca zabavljanja, a kako oni navode, trudili su se maksimalno da sačuvaju vezu u tajnosti, međutim nakon što su osvanule njihove zajedničke fotografije u medijima oni su potrvrdili ljubavni odnos.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA