Nema razlike! Kim Kardašijan iskopirala Lepu Brenu: Starleta objavila slike na kojoj je ista folk diva

Kim je na sebi imala isti kupaći, frizuru i šminku kao naša pevačica pre 40 godina, a mnogi nisu mogli da veruju da na slikama nije Lepa Brena

  • 5

Rijaliti zvezda i starleta Kim Kardašijan iskopirala je našu folk zvezdu  Lepu Brenu.

Naime, ona je na svom Instagram profilu najavila novu seriju kupaćih kostima čiji je kroj u stilu osamdesetih godina, a ono što su mnogi primetili jeste da Kim izgleda identično kao Lepa Brena pre 40 godina u spotu za pesmu "Robinja".

Kim je na sebi imala isti kupaći, frizuru i šminku kao naša pevačica pre 40 godina, a mnogi nisu mogli da veruju da na slikama nije Lepa Brena, već Kim.

"Ovo su slike Lepe Brene", "Lepa Brena pre 40 godina", "Ne mogu da verujem koliko ličite", "Jel ja dobro vidim ili su Brena i Kim identično iste" samo su neki od kometnara ispod objave.

Podsetimo, ovo nije prvi put da Kim Kardašijan pronalazi inspiraciju u našim pevačicama, ona je nedavno iskopirala i pop divu Jelenu Karleušu, što je Jelena i okačila na društvene mreže.

Fotografije Kim Kardašijam kao i slike iz spota Lepe Brene pogledajte u galeriji ispod.

Video: Brena uživa u krstarenju svojom luksuznom jahtom: Skače u vodu kao malo dete kad se igra na moru


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA