Milica Pavlović "opasno greje" fotkama u kupaćem: Noge za desetku, a tek kada se okrenula...

"Fantastični momenti, kao i ti", jedan je od komentara na Instagramu

  • 4
Milica Pavlović Foto: Instagram/senoritamilica

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović podelila je na Instagramu nekoliko fotografija iz Crne Gore na kojima se vidi kako uživa okružena čarima mora.

Osim pravog odmora, leškarenja pored bazena, dobre hrane i krstarenja jahtom, mnogi njeni pratioci su primetili koliko je zgodna.

Naime, Milica je pozirala u kupaćim kostimima, a svaki od njih je imao jednostavan kroj, te je još više istakao njenu savršenu liniju.

Izvajane noge bile su u prvom planu, ali i to da Pavlovićeva ovoga leta nema ni grama viška. Ipak, fotografija na kojoj se okrenula, izmamila je udzahe mnogih muškaraca.

- Slatko more šećeru - napisala je Milica u opisu jedne od objava iz Crne Gore.

Da je "sve na svom mestu", govore i mnogobrojni lajkovi i komentari ispod objava, a nema sumnje da je i ovoga puta uklopila umerenost sa stilom i postigla pravi rezultat.

"Boginjo", "Pravi si šećer","Kakvo je more kad izađeš iz vode?", "Fantastični momenti, kao i ti", "Dobro ti stoji more Crne Gore, ali i kupaći", "Prelepa si", samo su neki od komentara ispod fotografija.

Video: Dekolte i šlic do boka, a odatle pertle do grudi: Ludilo nastalo kada je Milica zamešala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA