Lepa Brena nakon što ju je Kardašijanka iskopirala: Drago mi je da Kim ipak zna šta je dobro!

- Baš zanimljivo i interesantno. Teško je danas biti originalan - rekla je pevačica

  • 6

Folk zvezda Lepa Brena oglasila se za Telegraf.rs nakon što ju je starleta i rijaliti zvezda Kim Kardašijan iskopirala.

Naime, Kim je najavila novu seriju kupaćih kostima čiji je kroj u stilu osamdesetih godina, a ono što su mnogi primetili jeste da Kim izgleda identično kao Lepa Brena pre 40 godina u spotu za pesmu "Robinja".

Kim je na sebi imala isti kupaći, frizuru i šminku kao naša pevačica u spotu, a mnogi su u prvi mah pomislili da je Kardašijanka objavila fotografije Lepe Brene.

Breni nije zametalo što ju je Kardašijanka iskopirala, a istakla je da je danas teško biti originalan i da joj je drago da Kim ipak zna šta je dobro.

- Baš zanimljivo i interesantno. Teško je danas biti originalan. Šta god da se pojavi, već je viđeno. Bilo da se radi o modi, likovima iz šou biznisa... To što je nastalo od 60-ih do 90-ih, su epohalne stvari - rekla je Brena za Telegraf Jetset.

- Jedino nas tehnologija još uvek može iznenaditi, ostalo sve je već viđeno, ali mi je drago što Kim ipak zna šta je dobro - dodala je folk zvezda.

 

Kako je Brena izgledala u spotu za pesmu "Robinja" pre 40 godina, a kako Kim sada u svojoj novoj kampanji, pogledajte u galeriji iznad.

Video: Brena zapevala uzela mikrofon, pa zapevala svoj stari hit na svadbi sina Suzane Jovanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA