Ana Nikolić u ultra mini haljinici sa šlicevima na oba boka: "Da li nosi donji veš?"

Ana se snimala odozdo u vatrenoj i "nemirnoj" haljinici

  • 0

Popularna pevačica Ana Nikolić iznenadila je provokativnim izdanjem zbog kog se mnogi pitaju da li ispod haljinice ima donji veš.

Ana je na svom Instagrm profilu objavila snimak koji je izavao lavinu reakcija zbog onog što pevačica ima, ili ipak nema na sebi.

Nikolićeva se setala i đuskala u crvenoj mini haljinici, sa šlicevima na oba boka, a dok se okretala, kreacija je bila "nemirna".

Ani se u jednom trenutku podigao donji deo haljine, pa je delovalo kao da nema doni veš, te su mnogi pauzirali snimak ne bi li saznali šta se krije ispod.

"Uh, kakva haljina", "Anu briga za sve, ona đuska", "Mene zanima da li ima donji veš", "U istom momentu zumiram više puta i ne mogu sa sigurnošću da kažem da li nosi gaćice", "Ana je bomba", "Diva", "Ana mačka i po", neki su od komentara.

Podsetimo, Ana se našla u centru skandala kada je objavljena vrezija demo pesem "Provereno", koju je ona otpevala, a numera je njene koleginice Milice Pavlović.

Ana na nastupima peva demo verziju, pa je Milica najavila da je ceo "slučaj" kod advokata.

- Nije me kontaktirala, nisam ni očekivala. Milim da ćemo danas, baš danas neka bude, lično ću staviti taku na ovu priču iz poštovanja prema publici koja me voli i koja je zavolela ovu pesmi i koja je zajedno sa mnom plasirala i napravila hitom - rekla je Milica ranije, a na pitanje da li će Nikolićevu tužiti, odgovoila je:

- To znači da je i te kako stvar u jednoj dobroj advokatskoj kancelariji u Beogradu. Od mene se pogrdne reči neće čuti ni za koga, ali mislim da je narodu i te kako jasno kako stvari stoje, negde sam iz poštovanja prema sebi morala da kažem šta mislim, ali isto tako imam pravo da danas stavim tačku.

Video: Ana Nikolić peva svoju verziju pesme Provereno na nastupu: Nastavlja da provocira Milicu Pavlović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA