Oglasila se Nikolina Pišek nakon optužbi Miše Grofa: Bila je veoma jasna

Nakon Ristovićevih jezivih optužbi, Nikolina Pišek je imala poruku

  • 4
Vidoje Ristović, Sahrana Foto: Nikola Tomić

Voditeljka Nikolina Pišek oglasila se nakon intervjua njenog svekra Viktora Ristović, poznatijeg kao Miša Grof, u kojem je optužio snajku da je ona kriva za smrt njegovog sina, Vidoja Ristovića. 

Naime, on je za "Alo" ispričao detalje bračnog života svog pokojnog sina i njegove supruge, ali je izneo i jezive optužbe na njen račun.

- Nikolina je ubila mog sina. Ona je izvoljevala kuće, putovanja, bazene, lokale, firme... Trošila je nenormalne količine novca. Vidoje je školovao njenu ćerku iz prvog braka u Londonu i finansirao joj švalere. Ne znam kakvu imovinu ona hoće, Vidoje jeste bio imućan, ali to je moj novac. Mora biti svesna da njoj ne dam ništa, a ako krenem da iznosim sve što znam o njoj, biće uhapšena - rekao je Miša Grof.

Nakon Ristovićevih optužbi, Nikolina Pišek je za TelegrafJetset kratko poručila da će se obratiti njeni advokati, ali isključivo sa dokazima.

- Moji advokati će se svima obratiti. Sa dokazima, za razliku od uvaženog Grofa - rekla nam je Nikolina.

Podsetimo, Miša Grof je u poslednjem intervju otkrio i koliko ima loše mišljenje o snaji, kada ju je uporedio sa komandantom logora.

- Koliko je opasna i zla žena govori to što imam dokaze da su mnogi njoj bliski ljudi pobegli od nje kako bi spasli žive glave. Ona bi bila komandant Jasenovca, verujte mi. Eto, toliko je zla. Nikada je u životu nisam video da se smeje, a sada kada mi je sin mrtav, ona pozira nasmejana - rekao je on.

Fotografije sa sahrane Vidoja Ristovića pogledajte u galeriji ispod. 

Video: Nikolina Pišek grca u suzama: Na sahrani muža Vidoja je pridržavaju da se ne sruši

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRB

    3. jul 2022 | 14:47

    Pa jel mora ovako? Ako vam nesto nije po volji, ili precitite, zbog pokojnog sina-miza ili resite u 4 oka. A ne blacenje po novinama i sve i svasta, mislio sam da ste gospoda a ne klosari. I imate i decu-unuke, koje bi trebalo da volite , postedite ih ovakvih stvari i pokazete slogu u ovako teskom trenutku.. Ovako ne rade ni seoske bitange a ne jet-set, ili ste mozda vi zalutali u jet-set..

  • Gdja K

    4. jul 2022 | 00:44

    Ovaj Grof j potpuno u pravu.Čovjek je očajan i ogorčen I treba da je raskrinka. A udovica ima nakita da proda može kredite za kuću da pokrije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA