≫ 

Jovana Jeremić sa suzama u očima pričala o bivšem suprugu, pa priznala: "Žao mi je zbog razvoda"

- Ne volim da povređujem, ali ja sam svakog muškarca morala da ostavim. Svakog prerastem u određenom momentu i moram da odem - rekla je Jovana

  • 15
Jovana Jeremic Voja Foto: ATA Images Printskrin: Youtube/Uroš Božić

Voditeljka Jovana Jeremić  zaplakala je u emisiji uživo dok se prisećala odnosa sa svojim bivšim suprugom Vojislavom Miloševićem.

Naime, Jeremićeva je otkrila da je tokom života samo ona ostavljala svoje partnere, a kako kaže, jako joj je žao što je došlo do zahlađenja odnosa u braku.

- Ja sam ta koja je uvek ostavljala. Žao mi je Voje, što se tako sve desilo, ali sam morala da odem. Osećam krivicu, ali isto bih uradila. Mnogo sam birala način, želela sam da odem, ali nisam želela njega da povredim. Toliko sam birala reči - počela je priču Jovana.

- Ne volim da povređujem, ali ja sam svakog muškarca morala da ostavim. Svakog prerastem u određenom momentu i moram da odem - rekla je Jovana i kroz suze i dodala da Voju i dalje voli kao čoveka, kao i da nikada neće dati na njega.

- Prestaneš da voliš, ne vidim više sebe uz njega, ali on mi je drug. Volim ga kao čoveka, nikada ne dam na njega. Veliki sam prijatelj, ali svakog muškarca prerastem. Oni nemaju taj kapacitet da budu jaki da mogu da jašu sa mnom - rekla je Jovana za Kurir, i otkrila da sanja da nađe muškarca kao što je njen otac.

Video: Jovana Jeremić se požalila: Mnogi bogataši su se iživljavali na meni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA