Karleuša pokazala ludilo garderober: Dva kupatila, posebna prostorija za uživanje, "krpice" koje vrede milione

Jelena je do detalja snimila svoj garderober koji bi poželele mnoge žene

  • 14

Pop zvezda Jelena Karleuša pokazala je garderober u novoj vili na Dedinju koji oduzima dah i definitivno je san svih žena.

Garderober je prilično veliki, poput jednosobnog stanova, na zidovima su beli plakari sa policama ili prostorima za ofingere, a već su spakovane neke Jelenine stvari, odeća, torbe, nakit, cipele...

Tu je i kutak za parfeme, skupocene i brendiran naočare, kao i razne detalje koje pevačica ima u svom vlasništvu. Garderober poseduje dva kupatla, a iz njega se može izaći i u dvorište.

Garderober ima čak i saunu, koju Jelena obožava, pa je poručila da će tu uživati. Ono što je pevačica pokazala oduševilo je mnoge žene, a kako će tek izgledati kada se sve završi, mnogi ne mogu ni da pretpostave.

- Kao što sto ste primetili, evo da potvrdim, počela sam sa prebacivanjem mojih stvari u moj novi garderober u kući. Tek sam počela, ovde će se puniti sigurno 7 dana - rekla je Jelena dok je sinimala svoj raj.

- Garderober je veliki, ima super ogledala, ima super rasvetu, tu će se još desiti puno neke rasvete. Ima dva kupatila, ima izlaz u dvorište, i što je najinteresantnije ima saunu, volim to, tako da ću se ovde relaksirati - nastavila je Karleuša.

- To sam htela da vam pokažem, znam da vas interesuje, sve devojke to vole. Obećavam vam, čim se sve završi, da ću snimiti da vidite kako sve izgleda. Biće stvrano super, sada je sve u kesama i u haosu.

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A

    4. jul 2022 | 19:35

    ono sto je u coveku? Zanima li to jos nekog? Jel se garderoba nosi nekud kad ovaj nas kratki zivot zavrsimo? Deco, pustite ovakve likove i gledajte siru sliku, nismo rodjeni zbog ovoga. Nemojte ovakve likove ni gledati, ali ih mozete zaliti.

  • Licemerka do kraja života

    4. jul 2022 | 19:39

    Kome pokazuje? Ona misli da to nekoga zanima.Žena tako leči svoje komplekse!!

  • Boban Batka

    4. jul 2022 | 19:16

    E moj Dusko,kome ti dajes svoje pare posle svih onih bruka i blamaza. Ovo se pevanjem ne moze zaraditi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA