≫ 

Osmakčić se vratio u Srbiju! Otišao ispred Stanijine zgrade u Rumi, pa je zvao da izađe

- Lakše i do Putina nego do nje doć'! - naveo je Osmakčić

  • 0
Stanija Dobrojević, Marko Osmakčić Foto: Youtube/Zadruga Official, Nikola Anđić

Marko Osmakčić se, po svemu sudeći, vratio u Srbiju, nakon skandaloznog lažiranja smrti njegovog oca i napuštanja "Zadruge 5", a odmah je došao kod starlete Stanije Dobrojević.

Kontroverzni rijaliti učesnik je na društvenim mrežama pokazao da se nalazi u Rumi, gde živi starleta.   Pojavio se i ispred njene zgrade i fotografisao je dok ga je gledala sa svoje terase.

- Stanči, siđi! - napisao je on, označivši Staniju, uz emotikon crvene ruže.

- Lakše i do Putina nego do nje doć'! - naveo je Osmakčić na drugom storiju.

Podsetimo, Stanija je bila jedna od retkih javnih ličnosti koja je Marka branila nakon što je lažirana smrt njegovog oca.

- Marko je prema meni uvek bio korektan, tako da ne bih ništa ružno rekla za njega. Meni je bitno kakav je neko prema meni, tako da celu tu situaciju ne bih komentarisala. Nismo se čuli od kada je izašao - rekla je tada starleta.

Osmakič se ranije oglasio na društvenim mrežama iz muzičkog studija i označio popularnu starletu, nakon čega su svi pomislili da će rijaliti zvezde snimiti duet.

- Jeste, snimamo duet, vraćam se na muzičku scenu u velikom stilu... (smeh) Šala! Otkud vama sve ovo? Ja sam totalno neupućena! Mene tagovao? Nema taga sem ako moji iz PR tima malo ne uklanjaju tagove bez mog znanja (smeh). Ne snimamo duet, dečko mi se nije javio, ne čujemo se! I to je jedina istina - rekla je tad Stanija.

Video: Viktorija zaplakala tokom gledanja uspomena, ali nije zbog Marka Osmakčića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA