≫ 

Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: Dodir, poljubac u vrat, jako sam senzualna...

- U krevetu sam strastvena, jako emotivna, vrlo duboka, u svakom smislu, intenzivna, čulna - rekla je Jovana

  • 11
Jovana Jeremić Printskrin: TV Pink

Voditeljka Jovana Jeremić govorila je o muškarcima i svojim ljubavnim odnosima, pa ispričala i kakvi je muškarci privlače.

- Ko bi došao u emisiju i rekao ovo, svi bi rekli: "Jao, pare nisu važne". Ne, ja pričam o parama sada, jer sam ih ja zaradila, skućila se i kupila sebi sve što mi treba. Ja da se foliram ne pada mi na pamet. Vidi, ako nije uspešan nemoj ni da mi prilazi  - započela je Jovana, pa dodala.

- Šta ima meni prosečan muškarac da šalje poruke? Šta on i ja imamo da radimo? Možemo samo da sarađujemo. On će mene da izvede na večeru koju ne može da plati, pa o čemu pričamo? Ja onda gubim na seksualnosti, ne mogu da spavam sa čovekom koji nema da plati ručak.

Bez ikakve zadrške odgovorila je i na pitanje o tome kakva je u krevetu.

- U krevetu sam strastvena, jako emotivna, vrlo duboka, u svakom smislu, intenzivna, čulna. Volim sve da osetim, ne mislim samo na unutrašnja osećanja, dodir, poljubac u vrat, ja sam jako senzualna - rekla je voditeljka.

- Muškarci su zaboravili da budu senzualni, a to jako pali kod žena koje su strastvene i seksualne. Ne volim ništa što je bolno, brzo i agresivno - ispričala je Jovana za Kurir, pa dodala:

- Prilaze mi muškarci, ali neki prilaze na sirov i odvratan način. Prvo moraš da imaš časnu nameru. Nemam ja vremena za kombinacije. Evo jedan "jovanizam": Ja s*** prezirem, to je za površne ljude. Ja vodim ljubav.

Video: Jovana Jeremić se požalila: Mnogi bogataši su se iživljavali na meni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA