Drama Karleuše nakon razvoda, spasavali je iz potopljenog auta: Ovo mi je najgori dan u životu

Ona je tokom nevremena u Beogradu krenula kolima, a onda se njen automobil našao zaglavljen u bujici vode

  • 13

Pop zvezda Jelena Karleuša juče, 5. jula objavila da se razvela posle 14 godina od Duška Tošića. Istog dana, Karleuša se našla u pravoj životnoj drami.

Naime, ona je tokom nevremena u Beogradu krenula kolima, a onda se njen automobil našao zaglavljen u bujici vode. Bosa i mokra do gole kože napustila je automobil, a našao se džentlmen koji joj je pomogao da izađe iz kola i dođe na suvo.

Celu dramu snimala je njena tetka Danijela, a pevačica je sve objavila na društvenoj mreži Instagram.

"Ovo je najgori dan u mom životu", čuje se u jednom momentu kako govori diva.

Podsetimo, u utorak u toku dana Jelena je objavila da se ona i Duško razvod i pojasnila da se Tošić više ne vidi sebe kao deo porodice, kao i da će se sporazumno razvesti.

- Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno.

- Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na šta sam navikla... pa navalite. Preživela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultirače tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem - napisala je Karleuša.

Kako Jelena korača po poplavljenoj ulici, pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA