Kaja za Telegraf.rs otkrila detalje raskida sa Mateom, pa pomenula Karleušin razvod: "Jako je tužno..."

- Život za svakog ima plan i prosto, karma još nikog nije zaobišla - rekla je ona

  • 0

Pevačica Katarina Kaja Ostojić otvorila je dušu nakon raskida trogodišnje veze sa fudbalerom Mateom Pavlovićem.

Ona je za Telegraf.rs otkrila da li pati nakon raskida i kako prevazilazi kraj ljubavi, ali i prokomentarisala razvod Jelene Karleuše i Duška Tošića.

Govoreći o trenutnim osećajima, pevačica nije krila da pati.

- Ne volim da patetišem. Samo ja znam kako se osećam kada ostanem sama sa sobom, a trudim se da ne ostajem sama sa sobom. Šta da se radi, život ide dalje. Prosto, neke stvari koje nisu suđene i koje nisu nama zapisane treba da ostanu iza nas i to je to.

  • Čini se da ništa nije slutilo na raskid i da je usledio iznenada. Da li si u nekom momentu, za ove tri godine, osetila da to nije to?

- Ne, nisam osetila. Sve se nekako brzo odigralo tako da sam ja negde bila malo zatečena i iznenađena. Život za svakog ima plan i prosto, karma još nikog nije zaobišla. Ja mislim da život ima super plan za mene i da će sve biti fenomenalno. Ja sam otvorena za neke nove dobre stvari. Napisala sam super pesmu koju jedva čekam da objavim. Imam još neke dve u planu koje nisam objavljivala zato što sam bila na relaciji tamo-vamo. Ja sam sigurna da je ovo nešto što je Bog odredio za mene da bih se vratila onome što treba da mi bude prioritet, a to je muzika. Poslednjih 12 godina, koliko sam bila u vezama i brakovima, sebi sam bila uvek na drugom mestu, tako da ovo što se desilo samo ide u moju korist.

  • U medijima su isplivali neki razlozi kraja veze. Da li bi otkrila koji je bio razlog za vaš kraj ljubavi?

- Ne bih jer bih volela da ostanem dostojanstvena od početka do kraja. Mislim, teško je ostati dostojansten, ali ja preferiram da to bude tako.

  • Da li se čujete?

- Ne.

  • Dosta se spekulisalo o stanu koji ste kupili u Francuskoj. Šta će biti sa njim i da li si iznela svoje stvari iz njega?

- Imam stvari i dalje tako da me to još čeka. Samo da se to što pre završi da mogu da se vratim normalnom životu.

  • Šta se dešava sa kućom na Kosmaju koju si nedavno kupila?

- U fazi je sređivanja. Moram da se malo finansijski oporavim da bih nastavila sa opremanjem.

  • Otvorila si sezonu raskida i razvoda. Nakon tebe i Jelena Karleuša je objavila razvod.

- Nažalost. Meni je stvarno žao kada vidim takve stvari. Tužna mi je moja situacija, ali i svačija tuđa. Smatram da svi treba da nađemo dobru stranu i da se krećemo što više među ljudima.

  • Kako Kaja prevazilazi raskid i da li imaš savet za devojke koje prolaze kroz sličnu situaciju?

- Lično meni prija društvo. Bogata sam jer stvarno imam divne prijatelje koji su stalno oko mene i imaju super pozitivnu priču da me skrenu sa tog nekog puta, odnosno emotivne stranputice kojom nekad krenem. Smatram da treba da se okružimo ljudima koji nas vole, koje mi volimo i da pričamo o tome i da izbacimo iz sebe. I to jednog dana sve prođe. Jednog dana ću se smejati ovome i neće nam biti jasno čega mi je bilo žao.

Video: Smetalo joj ih povezuju, a sada izlaze zajedno: Kaja u provodu sa osuđenim makroom i Erinim unukom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA