Sara Jo iskreno o karijeri: "Mnogo je pritisaka na nas, a uspeh nije opipljiv"

- Ako vam je majndset (stav) od početka pravi, ne možeš tako lako da poklekneš - rekla je pevačica

  • 5
sara jo banja luka fest Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pop zvezda Sara Jo prošetala je sinoć crvenim tepihom druge večeri Banja Luka Fest-a kako bi uživala u koncertnu muzičke dive Josipe Lisac.

Kako je sama rekla, pevačici, koja je nedavno dobila nagradu Shooting Star (zvezda u usponu) u Hrvatskoj, ovo je prva poseta pomenutoj manifestaciji u Republici Srpskoj.

- Što se nagrade tiče, divan je osećaj. Takve stvari veoma znače jednom izvođaču. Naš uspeh nije preterano opipljiv, kada se bavite kreativom, sve je dosta subjektivno, ali takva priznanja baš jesu vetar u leđa - rekla je lepa brineta.

Poseta Banja Luka Festu bila je i njena prva prilika da čuje Josipu Lisac uživo.

- Obožavam je, ne mogu reći koliko. Ne znam da li više uživam gledajući ili slušajući je. Ona je jedna od retkih ikona kod nas, jedna od retkih koja je svoja, a da se ne trudi. Pored njenog imena, sem originalnost i kretivnost, stoji i istrajnost i da je ona izvor inspiracije mladim umetnicima po mnogim pitanjima.

Na pitanje kako ostati svoj i ne promeniti se tokom karijere, Sara smatra da "recept" postoji.

- Mnogo je pritiska u raznim oblicima tokom karijere, ali ako vam je majndset (stav) od početka pravi, ne možeš tako lako da poklekneš. Ako od početka znaš šta želiš i da je jedini put istrajnost, onda ćeš uspeti u tome - zaključila je pop zvezda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA