≫ 

Sloba Vasić ugradio balon u želudac, pa se pokajao: "To je moja najveća greška, idem da ga izvadim"

- Svakako, nije za svakoga isto. Nekome pomogne, nekome ne - naveo je pevač

  • 2
Slobodan Sloba Vasić Foto: Nikola Tomić

Pevač Sloba Vasić početkom godine podvrgnuo se operaciji želuca, tačnije ugrađivanju balona, a sada je priznao da se kaje zbog ove odluke.

Taj balon ima funkciju da zatvori jedan deo želuca, kako bi pevač duže osećao sitost i tako mršao. Međutim, pola godine nakon operacije kaže da se kaje i da je odluka da se operiše njegova najveća greška.

- Radio sam ugrađivanje balona. To je zahvat koji nije uopšte strašan. Balon bi trebalo da zatvori deo želuca, kako bi ostalo manje prostora za hranu. Ali se kod mene nešto desilo, pa nije bilo tako. Ne znam iz kog razloga. Uskoro idem da izvadim isti - poručio je pevač.

Kako dalje navodi, na početku je smršao sedam kilograma i onda je sve stalo. Zato je odlučio da zanemari balon i da se baci na ozbiljnu dijetu i treninge.

- Od kako sam počeo dijetu, smršao sam oko 13 kilograma, ali masa mi se raspoređuje fino, jer treniram. Balon ne, nikako. To mi je najveća greška. Svakako, nije za svakoga isto. Nekome pomogne, nekome ne - nastavio je Sloba, a onda i dao preporuku ljudima:

- Moja preporuka iz iskustva je samo da se ishrana dovede u red, trening i ne može da nema rezultata - napisao je pevač odgovarajući na pitanja sa Instagrama.

Video: Sloba Vasić: Kad ideš pod totalnu anesteziju, normalno je da se pitaš da li ćeš se uopšte probuditi

(Telearf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    8. jul 2022 | 19:05

    Da imaš imalo karaktera ti bi prvo pokušao sa ishranom i treningom.

  • Фууј

    8. jul 2022 | 22:50

    Алавост им не познаје границе..тело им је сито а душа гладна,па трпају у себе гомилу хране ко да ће им је неко одузети.. Живе без карактера и морала,да тога имају не би им падале овакве глупости на памет.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA