Zbog 4 Jelenina Vimbldon stajlinga damama "padaju vilice": Skupoceni detalji, čudne boje, a ovaj je "vau"

Jelena često na svom Instagram profilu deli savete, međutim njeni autfiti ne ostaju nezapaženi

  • 17
Jelena i Novak Đoković Novak, Jelena Đoković, Foto: ATA Images

Supruga Novaka Đoković koji ne prestaje da niže uspehe, Jelena Đoković uspela je da privuče pažnju na Vimbldonu, i to ni manje ni više nego svojim izgledom.

Jelena često na svom Instagram profilu deli savete koji se tiču ishrane, vaspitanja dece, ali i nege. Iako garderoba nije u sferi njenog interesovanja, barem kada su teme za razgovor u pitanju, njeni autfiti na popularnom turniru nisu ostali nezapaženi.

Jelena je za početak oduševila pratioce kada se odlučila za crveno-belu odevnu kombinaciju, koja je podrazumevala cipele jednog čuvenog brenda od skoro 1.000 evra.

Kosu nije ispravljala, kako to inače često čini, a pozirala je sa osmehom na licu, dok je komentara ispod ove njene objave bilo na pretek.

"Obožavam tvoju kovrdžavu kosu", "Bićeš danas najlepša u masi", "Sviđa mi se ovaj stajling", "Prelepa ti je kosa", "Lepo ti stoji kovrdžava varijanta", samo su neki od komentara.

Nakon ove kombinacije, Jelena je ponovo oduševila svojim izborom. Naime, ona je posetila muzej Vimbldona i objavila neke najzanimljvije kadrove, a za ovu priliku je obukla sportsku varijantu.

Nosila je belu majicu i krem pantalone sa patikama i džemperom u istoj nijansi, a ovaj stajling upotpunila je torbom Kristijan Dior koja vredi neverovatnih 3.350 evra.

Mnogi su bili oduševljeni njenim stajlingom, pa su se komentari u vidu pohvala samo nizali ponovo.

Jelena je odlučila da izađe iz zone komforta, pa se sledeći put poigrala sa bojama, i tako ponela neobičnu kombinaciju.

Iako je rizikovala odabirom boja, očarala sve kako je uspela na dobar način da uklopi crvenu, roze, zelenu i belu boju, a da izgleda savršeno stilizovano.

Mnogi su prokomentarisali da ne postoji nešto što ona ne može izneti i da, šta god da obuče, na njoj deluje veoma elegantno.

Kad su pratioci mislili da ih Jelena više ne može iznenaditi, ona je obukla nikada kraću kombinaciju i ponovo raspametila sve.

Na poslednjoj objavi sa Vimbldona Đokovićeva je pozirala u kratkoj haljinici plave boje, koja ima bele tufne, dok se na drugoj fotografiji vidi kako sa decom, Stefanom i Tarom uživa u šetnji.

- Radujemo se nedelji. Idemooo Nole - napisala je ona na Instagram profilu uz ove fotografije.

Kako se Jelena stilizovala na Vimbldonu, pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Law&Order

    9. jul 2022 | 12:22

    Molim nekog da joj pošalje nekog stilistu , ljudiiiii?!?! Dobar ukus nazalost ne moze da se kupi .... uzalud ta silna kinta🤣Bolje da svoje odevanje prepusti stručnjacima .... realno

  • Zorica

    9. jul 2022 | 14:31

    Nerazumem sta vam smeta ona se oblaci skromno i lepo. Ko je od svih ovih sto komentarisu super obucen ili je u Srbiji tako ko ims vece silikone i ide malte ne gola to je lepo i moderno. Skromna i normalna mlada zena.

  • Maja

    9. jul 2022 | 14:06

    Kosa deluje neuredno i taj njen "kao" mininalizam, ponekad izgleda kao nemar ... iskreno u dva tri navrata sam je dozivela skladnu sa onim sto bi trebala da predstavlja- zena najboljeg tenisera i majka . Stil joj je van domasaja dobrog.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA