Za Vesnu Dedić je izazov da istakne šta ne voli: Ipak, ove tri stvari joj nikako ne odgovaraju

Voditeljka i spisateljica prisustvovala je koncertu Luz Kasal na Banja Luka Fest-u

  • 1
Luz Kasal, banja luka Foto: ATA images/Antonio Ahel

Voditeljka i spisateljica Vesna Dedić, glumci Dejan Lutkić i Sloboda Mićalović, savetnica predsednika za medije Suzana Vasiljević bili su samo neki od poznatih koji su juče posetili banjalučku dvoranu "Borik" kako bi pristustvovali koncertu španske zvezde Luz Kasal, koja je nastupila u okviru treće večeri Banja Luka Fest-a.

Uoči koncerta Vesna Dedić, koja ne krije da je pesme Luz Kasal inspirišu dok piše, pojavila se u dugoj toaleti u dve nijanse zelene boje i plenila elegancijom.

- Obožavam Luz Kasal i njen glas. Znam većinu pesama, pa čak i da ih pevam, iako ne govorim španski. Toliki hitovi, toliki koncerti govore mnogo i kada sam dobila poziv da dođem na Banja Luka Fest, odmah sam prihvatila, nisam čak ni gledala u svoj kalendar.

Kada je muzika u pitanju, presudan joj je kvalitet, na žanr.

- Ja volim sve, kada bi me pitali šta ne volim, to bi bio izazov. Ne volim da me lažu, da me prave ludom, ne volim pihtije i, evo, petu stvar ne mogu ni da nabrojim. Sve ostalo volim.

Televizijska sezona "Balkanskom ulicom" je gotova, ali voditeljka priznaje da zbog svog književnog posla ima specifično leto.

- Idem po promocijama, svakog jutra čitam Instagram i Fejsbuk gde mi čitateljke šalju svoje utiske o knjizi, ali dele ih i kada me sretnu na plažama ili po klubovima.

Vesna Dedić Grčka Printskrin: Instagram/dedicvesna

Na pitanje koji se komentar čitateljki baš istakao, Vesna je kazala kako je nekoliko divnih dobila samo proteklih nekoliko sati.

- Baš danas, dok smo prelazili bosansko-hrvatsku granicu jedna prelepa devojka mi je rekla da je baš završila "Nemoj nikad da se vratiš" i da ju je knjiga inspirisala da bude hrabrija u životu. Druga mi je rekla da je odlomak iz romana istetovirala na ruci. Ali većina poručuje da jesu plakale, jesu se i smejale, ali da je i ovo najpoučniji moj roman do sada.

Da je Luz Kasal gošća "Balkanskom ulicom", Vesna bi znala šta da radi.

- Prvih 15 minuta bih ćutala i zamolila je da mi samo peva. A onda bih je pitala sve ono što me se tiče, a što njena muzika budi u meni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Map

    9. jul 2022 | 14:36

    Banja Luka Fest je u odnosu na Exit vrh vrhova, jer Exit se pretvorio u droga fest

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA