"Ne obraća se ženi koja je uništila brak njenim roditeljima": Ćerka Đoleta Đoganija ignoriše Vesnu

Silvija navodno nikada nije oprostila Vesni što se umešala u brak njenih roditelja.

  • 9
Vesna i Silvija Đogani Foto: Instagram djoganivesna/djoganisilvia

Starija ćerka Đoleta Đoganija, Silvija Đogani, navodno nije u dobrim odnosima sa maćehom Vesnom Đogani i izbegava svaki kontakt sa njom.

Silvija i Vesna su se našle zajedno nedavno na festivalu posvećenom dvehiljaditim, a nije mnogo bilo potrebno da svi prisutni primete da se ignorišu.

Kako mediji navode, Silvija navodno nikada nije oprostila Vesni što se umešala u brak njenih roditelja.

- Ma koliko prošlo vremena i neke rane zarasle Silvija ne može da zaboravi da se brak njenog oca i Slađe raspao upravo zbog Vesne. Kad se sretnu tako negde Silvija se uredno svima javi, ali ako ne mora nema komunikacije - rekao je izvor.

-Mislim bolje je i tako nego da se pljuju, svađaju i prave skandale. Silvija ima ok odnos sa stričevima Gagijem i Darijom, sa njima se pozdravila, igrala na festivalu...Dobra je i sa bratom Adamom, ali sa Vesnom je na relaciji "ne diram te ne diraj me" - priznao je sagovornik.

- Verujem da je istog stava i njena sestra Mirela. Deca su tu najviše bila povređena, mogle su da budu problematične, skandalozne, pa da niko nema mira od njih. A kod Đoganija su uvek neke svađe i skandali. Doduše, dešavaju se i pomirenja kao pre desetak dana između Slađe iAnabele, mada one da budemo iskreni i nisu Đogani - objasnio je izvor za "Svet".

Video: Deo porodice Đogani na bini: Đoletova i Slađina ćerka uz Anabelu na bini, đuska pored strine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bjelopavlic

    9. jul 2022 | 17:01

    Veliki pozdrav za Sladju moju zemljakinju. Zgodna,lepa,sexipilna dama. Dobra majka i sposobna bizniswomen. A Silviji bravo za odanost svojoj majci,a treba tako ophodjenje i prema ocu jer i on nije nista bolji od Vesne. Sta je Vesna ,ko je...niko i nista. Slepa se uz Djoganija

  • Šund

    9. jul 2022 | 15:18

    Ista čale

  • xxx

    9. jul 2022 | 15:36

    I treba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA