Nataša sa porodicom uživa u luksuzu: Celo leto se provode, a posle Grčke stižu na ovu destinaciju

Kako sestre Bekvalac obično odsedaju u ekskluzivnim hotelima, nema sumnje da će na letnji odmor potrošiti nekoliko hiljada evra

  • 1
Nataša Bekvalac Printskrin/Instagram/bekvalceva

Pevačica Nataša Bekvalac uživala je u letnjem odmoru u Grčkoj, a sada je odlučila da letovanje nastavi na drugoj destinaciji.

Naime, Nataša je rešila da spakuje kofere i iz Grčke sa članovima porodice odleti u Španiju i tamo nastavi odmor.

- Grčka... Bilo nam je prelepo... Španija... stižu ti devojke - poručila je putem Instagrama Bekvalčeva.

Kako je Nataša obavestila u jednom trenutku pratioce na društvenim mrežama, letovanje u Grčkoj je trebalo da joj bude jedini odmor ove godine, međutim izgleda da Nata još uvek nije napunila baterije za turneje koje je očekuju po povratku.

Podsetimo, pevačica je u Grčkoj prvobitno letovala sa ćerkicama Hanom i Katjom, da bi joj se nešto kasnije pridružila i sestra Kristina sa sinom Noom.

Kako sestre Bekvalac obično odsedaju u ekskluzivnim hotelima, nema sumnje da će na letnji odmor potrošiti nekoliko hiljada evra, ali sasvim je izvesno da se Nataša neće naći u finansijskoj krizi budući da su proteklog leta mediji brujali o basnoslovnoj cifri koju je zaradila od nastupa, kao i od koncerta u novogodišnjoj noći.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA