Sve ovo poseduje Dragana Mirković: Muž joj prepisao dvorac od 12.000 kvadratnih metara i milione evra

Toni je po Draganinom priznanju, njoj prepisao svu imovinu koju je stekao u Beču

  • 5
Koncert Zdravka Čolića, Dragana Mirković i suprug Toni Bijelić

Foto:Telegraf

Folk zvezda Dragana Mirković i njen suprug Toni Bjelić uživaju u čistom luksuzu i poseduju brojne nekretnine, skupocene automobile i obilaze prelepa mesta širom sveta.

Dragain svekar, a otac njenog supruga, Anto, preminuo je prošle godine. O Toniju i Anti Bjeliću malo se zna, osim da su se i otac i sin bavili raznoraznim biznisima.

Draganin muž je rođen u Austriji, od roditelja koji su srpskog porekla, a i danas sa suprugom i decom živi i radi u Beču. Bavi se biznisom u automobilskoj industriji, poseduje salon za prodaju automobila, auto-kompaniju Majbah, ali i građevinske firme i televiziju DM Sat.

Toni je u Beču pre nekoliko godina kupio i dvorac Ebenfurt, koji je istorijsko zdanje iz 12. veka i u čije je renoviranje uložio puno novca, s obzirom da se prostire na 12.000 kvadratnih metara i ima četiri kule. Pre restauracije je morao da potpiše ugovor kojim garantuje da neće biti ugrožena i narušena njegova istorijska vrednost.

Draganu je upoznao na jednom njenom nastupu u Beču, kada je Tonija i njegovu današnju suprugu upoznao estradni menadžer. Toni je tada uspeo da nabavi Draganin broj telefona i dugo sa njom održavao vezu na daljinu.

Posle dve godine par je počeo da živi zajedno u Beču, a jednom prilikom su otkrili da je prosidba pala na semaforu i to dok su čekali da se upali zeleno svetlo. Dragana je u jednom od ranijih intervjua istakla da taj momenat smatra za najromantičniji u svom životu.

- Najlepše je da svoju devojku zaprosite dok je na semaforu crveno svetlo, jer tako ne može da vam pobegne - rekla je pevačica jednom prilikom.

Toni je svojevremeno priznao da uopšte nije znao ko je folk zvezda kada ju je prvi put video, jer je odrastao u Austriji i nije bio upućen u srpsku muzičku scenu. Toni i Dragana su se venčali 28. septembra 1999. godine, iz braka imaju starijeg sina Marka i ćerku Manuelu.

Bijelić je pre nekoliko godina imao operaciju na mozgu, a potom i jaku upalu pluća. Dragani je za 50. rođendan poklonio "mercedes" koji vozi i Kanije Vest, a koji navodno košta oko pola miliona evra.

Toni je po Draganinom priznanju, njoj prepisao svu imovinu koju je stekao u Beču, te je kako kaže na njeno pitanje, zašto je tako odlučio, on samo odgovorio: "Jer sam tako želeo".

Video: Sin Dragane Mirković pokazao luksuzni vozni park: Ove zveri od automobila vozi pevačicina porodica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA