Taki Marinković nakon što je Maja snimljena sa Aleksandrinim mužem: Šokiran sam!

- Sad ću da pozovem Maju da vidim o čemu se radi! - rekao je vidno uznemiren Taki

  • 2
Aleksandra Subotić, Maja Marinković i Peca Raspopović, Taki Marinković Foto: Instagram/sandrasuboticss, ATA Images, Nikola Tomić

Taki Marinković, otac Maje Marinković, oglasio se nakon snimka na kom su bliski njegova ćerka i partner Aleksandre Subotić, Petar Peca Raspopović.

Na snimku se vide Maja i Peca u bazenu, oni pričaju i ljube se u obraz, konstanto se smeškajući i prilazeći jedno drugom veoma blizu tokom razgovora.

Majin otac ne krije da je u šoku nakon što je čuo šta se pojavilo u javnosti.

- Nemam pojma o čemu se radi. Prvi put čujem! Ništa još nisam video. Sad ću da pozovem Maju da vidim o čemu se radi! U šoku sam - rekao je vidno uznemiren Taki za Pink.rs.

Podsetimo, Aleksandra se nakon skandaloznog snimka oglasila i poručila da je verovala Maji i da je jedna porodica uništena kao i da je dvoje dece ostalo bez oca.

- Nema potrebe bilo ko da me zove! Ja sam nju volela i verovala joj, smatrala je drugaricom i u kuću je dovodila, njega isto najviše na svetu - šta je tu je! - napisala je Aleksandra i dodala:

- Dete sam mu rodila iz ljubavi! Nikog neću pljuvati, ništa me ne zanima! Radujte se ko voli! Jedna porodica je uništena i dvoje dece je ostalo bez oca - KRAJ!

- I molim novinare, prijatelje i neprijatelje... Da me ne zovete i ne pitate kako sam i šta sam... Imam dvoje dece koje treba da spremim za krevet, a ne da se bavim sa takvim ljudima. Zovite aktere, a ne mene! - navela je Aleksandra.

- Ja ništa nisam pogrešila i nemam čega da se stidim! Želim da se smirim i razmislim gde ćemo, šta ćemo i kako ćemo - moja deca i ja - napisala je Subotićeva.

Video: Povukla helanke i snimala odozgo: Maja Marinković na druženju sa zadrugarkama pokazala atribute

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    10. jul 2022 | 00:01

    Taki kao jedan veoma inteligentan i obrazovan covek sto mu se uostalom i vidi u licu na prvi pogled kad bude video snimak verovatno za 7-10 dana njegov intelekt i mozak shvatice sta je na snimku.

  • Jj

    10. jul 2022 | 18:41

    Obraz djon porodice marinkovic! Ja bih se odrekao takve cerke. Da javno vec 2 brak sa decom rasturila a jedan pokusala od Mije B

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA