Subotićeva jeca u lajvu: Moja deca i ja plačemo celu noć, dok se oni provode! Petar je naseo na njene priče

- Mnogo mi je žao, žao mi je što je život upropastila jedna ku*va - pričala je Aleksandra kroz suze

  • 10
Aleksandra Subotić, Maja Marinković, Predrag Peca Raspopović

Foto: Instagram/sandrasuboticss, Kobra

Nakon što je razotkrivena afera Maje Marinković i nevenčanog supruga Aleksandre Subotić, Predraga Pece Raspopovića, o kojoj javnost bruji, Aleksandra se uključila u lajv i u suzama priznala da ne može da dođe sebi od šoka zbog onoga kroz šta trenutno prolazi.

Aleksandra je, naime, u lajvu na Instagramu ispričala da je Maju Marinković iskreno volela i smatrala je pravim prijateljem, sve dok joj na ovaj način nije "zabila nož u leđa". Kroz jecaje je rekla da ona i deca celu noć nisu spavali i da samo plaču nakon skandala koji se dogodio.

- Meni Taki gleda kao ćerku, ne mogu da verujem. Ona nikad nije bila u kuću u Kaluđerici, moj tata sada čak živi na jednom drugom mestu. Ona mene nikad nije pokrivala. Ja sve jesam, ali nisam ku*va. Ona me optužila kako sam se svaki dan čula i dopisivala sa izvesnim muškarcem. To je čovek kog sam upoznala kada sam diskvalifikovana zbog Davida. Ako sam nešto odgovorila ja sam stavljala: "Hvala" i "Prijatno" - govorila je Subotićeva.

- Meni je krivo što je Petar naseo na priče te ku*ve. Ona se čula sa fudbalerom u pokušaju, bivšim dečkom Sandre Afrike. Dopisivala se sa Vladimirom Volkovim. Da je narkomanka, narkomanka je, možda je halucinirala kada je bila drogirana da sam ja bila sa ovim, onim. Mnogo mi je žao, žao mi je što je život upropastila jedna ku*va - pričala je Aleksandra kroz suze, pa dodala:

- Mene ništa ne zanima, želim mir i porodicu na okupu i to je sve. Ni na koga se nisam ogrešila. Ja njega volim. Sramota me na ulicu da izađem, ja sam budala što verujem ljudima. Nemam grešku prema suprugu, a ona neka razmisli kako će joj se vratiti u životu jer je ološ, odron i go*no.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Драган

    10. jul 2022 | 13:24

    Добро да га мама није преотела то би био врх

  • Чубурац

    10. jul 2022 | 13:17

    А, Чабаркапа? Карма је чудо.

  • PIONIR

    10. jul 2022 | 13:16

    Prijateljstva je bilo u Yugi a sad je samo interes.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA