≫ 

Da li prepoznajete dečaka sa fotografije? Sada je velika zvezda i skandali ga ne zaobilaze

- Na svu sreću nisam bio taj kog su svi gazili i maltretirali, ali nisam bio ni baraba - rekao je pevač

  • 1
Beovizija, Aca Lukas Foto: Nikola Tomić

Naše poznate ličnosti neretko podele uspomene iz detinjstva sa svojim fanovima na društvenim mrežama, međutim ovaj dečak konkretno nije to nikada uradio, sve do gostovanja u jednoj emisiji.

Naime, dečak na fotografiji je Aca Lukas, a jednom prilikom ispričao je kakav je bio kao dečak.

- Na svu sreću nisam bio taj kog su svi gazili i maltretirali. Nisam ni ja bio baraba. Više sam koristio svoj um nego snagu, mada sam se uvek družio s tim nekim tvrđim tipovima. Bilo je, naravno, tuča kao što je, na primer, škola protiv škole, i tu sam uvek učestvovao - priznao je on.

- Živeo sam na Karaburmi i išao u školu "Filip Višnjić", pa smo se tukli protiv škola “Jovan Popović” i “Jovan Cvijić”. Zakazivali smo okršaje, ali isključivo zbog fudbala koji smo igrali jedni protiv drugih – ispričao je Aca u Amidži šou.

Aca je danas jedan od najpoznatijih pevača na našoj sceni, ali skandali koji ga prate u poslednje vreme ga neretko dovode u žiži javnosti.

Inače, Lukas će uskoro dobiti unuka, s obzirom na to da je njegov sin Lazar otkrio da čeka naslednika kom će dati ime Vuksan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA