≫ 

Marijana Mićić odvela ćerku prvi put na letovanje: Voditeljka porodičnom slikom sa plaže oduševila sve

Budući da je ovo prvo letovanje na kojem su zajedno sa ćerkom, to ga čini posebno važnim, a ponosna mama ne krije sreću i sve lepe trenutke deli sa svojim pratiocima

  • 1
Marijana Mićić Foto: Printscreen/Instagram/micicmarijana

Glumica i voditeljka Marijana Mićić raznežila je sve novom objavom na društvenim mrežama. 

Naime, Marijana je na svom Instagram profilu objavila fotografije sa letovanja na kojem je sa partnerom Milošem Marjanovićem i ćerkciom.

Budući da je ovo prvo letovanje na kome su zajedno sa ćerkom, to ga čini posebno važnim, a ponosna mama ne krije sreću i sve lepe trenutke deli sa svojim pratiocima.

- Razglednica sa Jadranskog mora - napisala je Marijana u opisu jedne od fotografija na kojoj nasmejana porodica stoji na balkonu, a kadar još lepšim čini pogled na more.

Podsetimo, Marijana je posle porođaja otkrila da ima potrebu da stalno bude uz ćerku, ali i da njena naslednica liči na tatu.

- Likom da, a i dobra je na njega. Kad se rodila, da ste pokazali deset muškaraca i pitali ko je njen tata, svi bi pokazali na Miloša. Čak ima i frizuru kakvu on nosi. (smeh) Nije ona bez razloga Mišana - rekla je tada Mićićeva.

Slike Marijane Mićić pogledajte u galeriji iznad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Z

    11. jul 2022 | 19:40

    Ja sam oduševljen, što mora nisam gledao aaaa jedno 20 godina, i nije mi žao ali da se oduševim Marijanom?! Nek im je srećno i fotografije u porodični album, a ne nama jadnicima! Kanjec!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA