Saška i Jelena bacile Noleta u "trans": Snajke Đoković se latile mikrofona, pa zapevale

One su pevale veliki hit "To mi nije trebalo"

  • 3

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković, sinoć 12. jula, sleteo je sa vimbldonskim peharom u Beograd, gde je ispred Skupštine grada Beograda upriličen veličanstven doček  pred više od 10.000 ljudi.

Nakon spektakularnog dočeka, porodica Đoković zaputila se u restoran Saše Kovačevića gde je upriličena intimna proslava.

Glavna zvezda slavlja bio je Nole koji je zajedno sa Kovačevićem pevao najveće hitove narodne muzike.

Noletov "šou" u jednom trenutku ukrale su njegova supruga Jelena kao i snajka Saška Veselinov koje su se latile mikrofona i u duetu zapevale veliki hit "To mi nije trebalo".

Jetrve su udružile snage i zapevale "iz duše", a Noleta je ovaj duet toliko pogodio da je podigao ruke u vis i pevao sa njima, dok je Saškin dečko Đorđe Đoković uživao u prizoru.

Sudeći po snimku Jelena i Saška se odlično slažu a pokazale su i da i te kako imaju talenat za muziku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mmm

    12. jul 2022 | 12:11

    Jelena svako postovanje,dama.Ali ova Saska, njanjava, nametanje u javnost zbig zvucnosti prezimena svog decka, samo joj je bitno da istakne kako je ona deo njihove porodice, imala sam prilike da budem u njenom drustvu, na jednom rodjendanu, devojka je zaista iskompleksirana,i ono sto nije toliko bitno, ali treba spomenuti,ni blizu zgodna kao na slikama, a lepota totalno strana rec.Svako dobro Nole,sampionu nas.

  • snajke

    12. jul 2022 | 15:20

    kad se brat ozenio ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA