Kristijan pošteno "zasukao rukave", pa se popeo na merdevine: I majstor i gazda u svom restoranu

Iako je mnogo godina proveo u zatvoru zbog različitih krivičnih dela, Golubović i njegova lepša polovina su po svemu sudeći novac od rijalitija odlučili da ulože u privatni posao i pošteno zarađuju

  • 6
Kristijan Golubović brza hrana Voždovac 183 Foto: Kobra

Kristina Spalević i Kristijan Golubović otpočeli su nov biznis, te su se potpuno posvetili svom restoranu domaće kuhinje na Voždovcu.

Budući roditelji otvorili su mini restoran kuvanih jela, a Kristijan kao i uvek "nema mira", pa smo ga "uhvatili" kako sređuje lokal i trudi se da sve bude perfektno.

Iako je mnogo godina proveo u zatvoru zbog različitih krivičnih dela, Golubović i njegova lepša polovina su po svemu sudeći novac od rijalitija odlučili da ulože u privatni posao i pošteno zarađuju.

Kristijan, u poslednje vreme, najviše vremena provodi upravo u njihovom novom restoranu, pa mu nije problem ni da se popne na merdevine i dotera svaki kutak, ali pogleda i šta ima na krovu. 

Fotografije pogledajte u galeriji ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Auuuuu breeee

    12. jul 2022 | 11:37

    Ovaj covek i rec posteno?!?!? Hahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

  • Fele

    12. jul 2022 | 14:16

    Nije on za nikakav primer....

  • Grga Pitić

    12. jul 2022 | 13:01

    Jedite kod ,,Džoa''!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA