Dalila i Dejan dele 50.000 € i kuću? Razvod ipak nije završen, neverovatan obrt nakon završetka Zadruge

Dejan sa velelepnog imanja izašao je bogatiji za 50.000 evra, dok je Dalila kao drugoplasirana osvojila montažnu kuću

  • 0
Dalila Dejan Dragojević Dušica Jakovljević Foto: Kobra

Iako su mnogi prisustvovali raskidu Dejana Dragojevića i Dalile Dragojević, mnoga pitanja ostala su bez odgovovora, a jedno od njih tiče se glavne nagrade u rijalitiju koju je poneo Dejan.

Superfinalna noć pete sezone rijalitija ''Zadruga'' bila je jedna od najturbulentnijih i najuzbudljivijih, budući da su se u samom finišu za nagradu od 50.000 evra borili još uvek zakoniti supružnici Dalila i Dejan.

Dejan je ovu trku završio kao pobednik, a sa velelepnog imanja izašao je bogatiji za 50.000 evra, dok je Dalila kao drugoplasirana osvojila montažnu kuću.

Međutim, postavlja se sasvim realno pitanje - ''Da li Dragojevići dele vredne nagrade koje su osvojili, budući da su pred zakonom oni još uvek u bračnoj zajednici?''.

Naime, kako navodi Pink.rs Dejan i Dalila još nisu zvanično razvedeni, a oni su tokom rijalitija ''Zadruga 5'' u novembru mesecu samo potpisali papire za razvod.

Međutim, oni se nijednom nisu sreli na sudu, te proces razvoda još nije zvanično okončan, te je upitno da li će po zakonu i nagrade koje su osvojili u rijalitiju u još uvek zvanično neokončanoj bračnoj zajednici morati da podele.

S druge strane, Dalila je izjavila da oni jesu zvanično razvedeni.

- Da, mi smo se zvanično razveli. Nismo se sigurno razveli zbog rijalitija. Moji papiri su iznešeni odavde, nisam ih ja nigde zaturila. Gde su završili papiri, to ne znam. Sa ocem sam pričala, da, bilo je pola 7 ujutru kad sam mu čula glas. Srećan je što sam živa i zdrava, rekao je da sam ja njegovo dete. Nisam se videla na 2. mestu, mislila sam nema šanse... Mene su podržale žene koje su jako hrabre, svoje, i kad ide, i kad ne ide. To je moja ciljna grupa - kazala nam je Dalila Dragojević.

Video: Pobednik Zadruge 5 je Dejan Dragojević: Pogledajte proglašenje pobednika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA