Humanost na delu: Milica Pavlović kupila sliku za Aleksandra, Vesić joj se zahvalio

Aleksandar Džavrić je dečak sa Kosova i Metohije kojem je potrebna terapija matičnim ćelijama u vrednosti od 70.000 evra u Turskoj

  • 0

Naša poznata estradna umetnica, Milica Pavlović kupila je umetničku sliku i pomogla lečenje Aleksandra Džavrića. Milica je uputila apel na svojim društvenim mrežama svim ljudima dobre volje da učine isto.

Trenutno je u toku online aukcija, umetničkih slika Nebojše Đuranovića iz dela Gorana Vesića “Knjiga o Beogradu 2”.

U saradnji sa Fondacijom grada Beograda “Gnezdo”, Goran Vesić je donirao 65 slika iz svoje knjige, i na ovaj način pokrenuo akciju pomoći malom Aleksandru.

Naime, Aleksandar Džavrić je dečak sa Kosova i Metohije kojem je potrebna terapija matičnim ćelijama u vrednosti od 70.000 evra u Turskoj, kako bi mogao da nastavi normalno svoj život.

Vesić se zahvalio na svom instagram profilu Milici Pavlović (@senoritamilica) rečima: Hvala ti na velikom srcu i humanosti! Ujedinjeni pobeđujemo!

Online aukcijska prodaja se vršiti na platformi arte.rs, specijalizovanoj za prodaju umetničkih slika i trajaće do 18.07.2022. godine.

Svi koji žele, mogu da slede primer Milice Pavlović i da licitiraju, kako bi mali Aleksandar dobio novu šansu za bolji život.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA