Milica Dabović pokazala atribute: Snimala se u crvenom bikiniju, od kadrova nikome nije dobro

Bivša košarkašica je trenutno na moru, a dok uživa na plaži, odlučila je da napravi set provokativnih fotki i snimaka i da obraduje pratioce na Instagramu

  • 9

Bivša košarkašica Milica Dabović ne prestaje da provocira svojim golišavim izdanjima i da se hvali vitkom linijom i zategnutim telom.

Ovoga puta, dok je uživala na plaži, odlučila je da obraduje svoje fanove i da napravi nekoliko vrelih fotografija i video snimaka, u čemu je i uspela. Ona je pozirala u crvenom bikiniju i raspametila svoje pratioce. Milica je upalila kameru i snimala se gore-dole, da bi potom legla i snimila zategnuti stomak, pirsing na pupku, butine i dobro poznate tetovaže.

Kada je objavila snimke, njeni fanovi su  joj poručili da izgleda nikada bolje i da ne prestaje da trenira.

Inače, bivša košarkašica pronašla je novog dečka, koji je već poznat javnosti. U pitanju je Vanja Žorić, ugostitelj iz Švajcarske.

Kako je rekao izvor, vezu su započeli nakon što je Milica završila učešće u rijalitiju. Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, a bivšoj košarkašici se Vanja dopao čim ga je upoznala. Imponuje joj njegova pažnja, ali i ozbiljnost.

Video: Medaljon se izgubio među grudima: Milica Dabović istakla dekolte na venčanju sestre Ane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA