Čuvaju svoju privatnost i ne vole kamere: Ovo su deca poznatih koja ne žele da budu poznata

Dok neka deca poznatih i sami streme da imaju karijere poput roditelja, oni ne žele da se pojavljuju u javnosti i beže od znatiželjnih pogleda.

  • 3
Goca Božinovska, Zorana Šijan, Jovan Pejic, Zlata Perovic, Željko Joksimović Mina, Lea i Jasna Milenković Jami, Foto: ATA Images, Instagram/zoranasijan, minajokssimovic, jamiofficial

Deca poznatih roditelja obično imaju sklonosti da se i sami bave javnim poslom, bilo da je u pitanju muzika, gluma, voditeljstvo.

Mnogi od njih su popularni i na društvenim mrežama i imaju stotine hiljada pratilaca upravo zahvaljujući tome što su im roditelji javne ličnosti. Ipak, ima i onih koje ovakva vrsta slave ne privlači, ne eksponiraju se u javnosti i beže od znatiželjnih pogleda.

Ćerka Saše i Suzane Jovanović

Jedan od najpoznatijih primera dece poznatih koje ne interesuje svet slavnih je ćerka Saše Popovića i Suzane Jovanović Aleksandra.

Ona krije identitet na društvenim mrežama i ne voli da pokazuje da su joj roditelji imućni, a prijatelji kažu da je jako skromna i pristojna devojka. Uprkos bogatstvu u kojem je odrasla, ona želi da sama zarađuje, pa je započela sopstveni biznis. Studirala je čak dva fakulteta, ali je oba napustila kako bi završila kurs za nadogradnju noktiju.

- Aleksandra je zaista skromna mlada devojka, ne voli da izlazi, ne voli klubove, barove i noćne provode. Ona se čak ne pokazuje ni na društvenim mrežama. Ima svoj mali krug bliskih prijatelja, a Instagram joj je zaključan. Kada negde krenemo zajedno, pošto ljudi vole da se pozdravljaju i fotografišu sa Sašom, ona mu često kaže: "Jao, tata, što ti privlačiš pažnju" - rekla je jednom prilikom Suzana.

Sin Bilje Jevtić i Ace Ilića

Folkeri Bijana Jevtić i Aleksandar Aca Ilić važe za jedan od najskladnijih bračnih parova na domaćoj estradi, a svoj odnos krunisali su sinom Ivanom.

On je izabrao da se ne eksponira, apsolvent je na Pravnom fakultetu u Univerziteta u Beogradu, gde niže uspehe koje njegovi roditelji i te kako žele da nagrade.

- Sin Ivan stasava u momka, nije stidljiv, ali ne voli da se sa nama preterano eksponira. Muzikalan je, lepo peva, kao mlađi je učestvovao na nekim takmičenjima, ali ne zanima ga estrada. Sam će izabrati čime će se baviti, a sada ga najviše interesuje istorija", ispričala je Bilja jednom prilikom.

Ćerka Goce Božinovske

Deca Goce Božinovske Jelena Vučković, Zorana Šijan i Mirko Šijan privlače veliku pažnju javnosti.

I dok se Mirko i Jelena često pojavljuju u javnosti, Zorana više voli miran život. Završila je Fakultet za finansije i bankarstvo i to sa čistom desetkom, a pevačica je istakla da je veoma ponosna na ćerku.

Ćerka Mire Škorić

Milica Škorić, ćerka folk zvezde Mire Škorić, završila je Medicinski fakultet i radi kao doktorka. U jeku pandemije korona virusa ona je bila u kovid bolnici u Batajnici, zbog čega je, kako je pevačica i ranije isticala, uvek zabrinuta.

- Najponosnija sam majka na svetu, nikada nisam sumnjala u nju. Kao mala se igrala sa tim stvarima, povukla je na oca. Ima ljubav prema nauci, upisala je doktorske studije. To je njeno zanimanje, njen poziv, ali uvek ja brinem - rekla je Mira.

Sin Zorana Pejića i Zlate Petrović

Sin Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje Jovan Pejić nikada nije želeo da se eksponira u javnosti. Da su pevačica i voditelj dobro vaspitali sina govori i njihovi prijatelji koji kažu da je ovaj momak lepo vaspitan i vredan. Kako smo i ranije pisali, Jovan se ne stidi nijednog posla, pa je radio u jednom butiku u tržnom centru u Beogradu.

- Jovan već devet meseci radi u tom tržnom centru. Ja nisam htela da pričam o tome, ali kad ste već saznali, onda moram da se pohvalim. Šta da vam kažem osim da sam ponosna na njega.  Sam je odlučio da se zaposli i da zarađuje - rekla je jednom Zlata.

Ćerka Jasne Milenković Jami

Lea Milenković, ćerka Jasne Milenković Jami, takođe voli da bude u ilegali. Kako je pevačica jednom rekla, ona ne voli da se eksponira u medijima, a ni na društvenim mrežama. Studira međunarodne odnose i ima sve desetke.

- Ona nema veze sa medijima i rijalitijima, ona ima svoj život. Ja jesam na estradi i popularna, ali to sve ne uključuje i nju - rekla je Jami.

Ćerka Željka Joksimovića

Željko Joksimović iz prvog braka ima ćerku Minu Joksimović, koja je prema mišljenju mnogih izrasla u pravu lepoticu.

Osim atraktivnog izgleda, ona se od većine ostale dece poznatih izdvaja i po tome što se ne eksponira preterano u javnosti, a nije mnogo aktivna ni na društvenim mrežama.

S vremena na vreme objavi neku svoju fotografiju na Instagramu i tada uglavnom dobije veliki broj pozitivnih komentara za izgled. Mina je na tatu povukla talenat za muziku i planira time da se bavi.

Kako izgledaju deca poznatih, pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boca

    15. jul 2022 | 18:22

    Dva fakulteta pa završila kurs za nadogradnju noktiju??

  • SRBIN

    15. jul 2022 | 17:26

    NE ZELE U JAVNOST ,HA HA HA

  • Jelena

    17. jul 2022 | 14:45

    Zoranu i Jovana sam par puta videla uzivo prelepi su . Jako kuturna i normalna deca . Sve pohvale roditeljima !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA