Sloboda Mićalović ne štedi kad je letovanje u pitanju: Evo koliko novca je odvojila za odmor na Jadranu

Sloboda boravi u jednom od naskupljih hotela u tom delu Crne Gore

  • 11
Sloboda Mićalović Foto:ATA Images, Prinskrin: Instagram/sloboda_micalovic_boba

Glumica Sloboda Mićalović otišla je na zasluženi odmor u Crnu Goru, gde boravi u jednom od najskupljih hotela na crnogorskom primorju.

Naime, lepa glumica nije želela da letuje u Budvi, u kojoj pola naše javne scene provede leto, jer je želela da izbegne gužu kako bi mogla da se odmori i napuni baterije za predstave i nove uloge, pa je tako odlučila da ode u - Ulcinj.

Sloboda boravi u jednom od naskupljih hotela u tom delu Crne Gore, a noćenje za dve osobe košta čak 320 evra, odnosno 37.500 dinara.

- Sloboda ne voli gužvu, zato je odlučila da umesto Budve ode u Ulcinj kako bi se maksimalno odmorila. Izabrala je rizort koji nudi mnoštvo sadržaja i odličan je za porodice, a nalazi se na samoj obali mora - rekao je izvor za Informer i dodao.

- Pogled sa bazena ju je kupio, a na boravak u hotelu potrošiće više od 3.000 evra. Ona ne štedi kada je odmor u pitanju, bitno joj je da ne mora ni o čemu da razmišlja i da joj je blizu more - dodao je izvor blizak glumici za pomenut medij.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sibin

    16. jul 2022 | 11:32

    Pa ta ista persona se zalila kako glumci slabo zaradjuju???!!!!

  • Srbin

    16. jul 2022 | 13:30

    Ja radim na njivi celu godinu i ako uspem da skupim za more za svoju porodicu spadam u paradajz turiste, a gledamo serije pune razvrata, bluda u golotinje da bi oni uzivali u lux hotelima

  • Iva

    16. jul 2022 | 12:36

    A zale se glumci da nemaju hleba da jedu !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA