Prva ispovest Pece Raspopovića: "Sa Majom mi se desila ljubav, Aleksandri ostavljam stan u Novom Sadu"

- Bez veze mi je što su njih dve bile drugarice... Ali šta da radim, zaljubili smo se. Čovek ne zna šta nosi dan - rekao je Peca

  • 8
Aleksandra Subotic Predrag Peca Raspopović i Maja Marinković Printskrin: TV Pink, Youtube/Aleksandra Subotic

Biznismen iz Novog Sada Peca Raspopović oglasio se prvi put nakon što je prevario nevenčanu suprugu Aleksandru Subotić sa njenom najboljom drugaricom Majom Marinković.

Naime, Peca otkriva da mu je sa Majom u vezi prelepo i da mu ne pada na pamet da je povredi i ostavi, ali ida Aleksandru sa kojom ima dete neće ostaviti ostaviti na ulici.

- Sa Majom mi je prelepo! Uživamo na moru, nećemo skoro u Srbiju. Iskreno smo se zavoleli, ona mi nije letnja avantura! Ne pada mi na pamet da je povredim, a kamoli ostavim - rekao je Peca i otkrio  kako je započeo vezu sa Marinkovićevom.

- Bez veze mi je što su njih dve bile drugarice... Ali šta da radim, zaljubili smo se. Čovek ne zna šta nosi dan, a šta noć. Prosto, desila nam se ljubav - rekao je biznismen.

Raspopović  napominje da mu krivo što je Aleksandra na svom Instagramu snimala video na kojem plače i pljuje po njemu i Maji i dodaje da je neće ostaviti na ulici.

- Ostaviću joj stan u Novom Sadu, imaće i finansijsku podršku, samo mene više neće imati. Taman posla da je Maja i ja izbacimo na ulicu! Strašno mi je krivo što se Aleksandra za Instagram snimala kako plače i pljuje mene i Maju - priča Peca i dodaje da je supruzi više puta predlagao da se raziđu.

- Sa Aleksandrom nikako nisam mogao! Tenzija je bila i dan i noć. Predlagao sam joj da se razdvojimo, pričao sam joj da će ona i deca imati sve, ali nije htela da me sluša. Ona je dobar čovek, ali nije nam išlo! Tri godine sam pokušavao da joj objasnim neke stvari, nije me slušala.

- Ima svoj stil života, a ja potpuno drugačiji. Ako nam ne ide, zar na silu da budemo zajedno?! Nas dvoje u poslednje vreme čak nismo živeli zajedno. Bolje funkcionišemo kao prijatelji, a ne kao par - rekao je Raspopovič.

On je otkrio da mu mnogo nedostaje sin Jovan, ali i Magdalena, Aleksandrina ćerka koju je dobila s Aleksandrom Čabarkapom.

- Deca mi mnogo nedostaju. Sa Magdalenom se čujem, zove me tata... Poslala mi je poruku: "Tata, vrati se, nedostaješ nam". Mnogo mi je teško što je sve ovako ispalo. Magdalenu i Jovana nikad nisam razdvajao, stvarno ih mnogo volim i to svi znaju. Nikad ih neću ostaviti gladne i žedne, kao što nisam ni sina iz prvog braka - rekao je Peca za Informer.

Podsetimo, Aleksandra Subotić se oglasila pre nekoliko dana na Istagramu i otkrila da se posvetila deci, kao i da više ne želi da priča o Peci i Maji.

Aleksandra Subotić ne želi više da priča o tome što joj je najbolja drugarica Maja otela supruga Pecu.

- Posvetila sam se sebi i deci i to mi je jedino bitno u ovom trenutku. Ostajem u Novom Sadu, ne zanima me šta dotični pričaju i rade - napisala je.

Video: Subotićeva pokazala kako riba WC šolju: Aleksandra zapušila nos, pa se bacila na posao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gg

    16. jul 2022 | 14:48

    Covek voli plastiku I odrone koje su prosle sito I reseto

  • Krlja

    16. jul 2022 | 14:06

    Sa Majom si do ne naleti na Janjusa...mada dok imas love volece te do poslednje pare 😂😂😂

  • Lala

    16. jul 2022 | 13:00

    Voli covek sitan kamen do kamena.Kad je bio mali obozavao je klikere kamence.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA